Ebösszeírás! Mit tegyek?
melyik település?
Egyébként idéntől minden önkormányzatot törvény kötelez, hogy a területükön 3 évente ebösszeírást csináljanak.
Éljen a felelős állattartás. Ha ilyen rohamai vannak, akkor az orvostól nem elzárni kell a kutyát, hanem éppenséggel elvinni, hogy tudjon receptet adni a tünetek enyhítésére, illetve fontos, hogy egy ilyen kutya állapotát nyomon kövesse egy orvos, és felhívja a figyelmedet, ha a kutya egészségét figyelembe véve meddig van értelme húzni az altatást.
Felelőtlen és meggondolatlan voltál, így vagy úgy, vállalnod kell érte a következményeket.
Ha beengeded őket, akkor szerintem elnézőek lesznek, ha nem engeded be, akkor nem tudom, mi történhet.
Essetek túl ezen a látogatáson, reméljük gond nélkül, és utána hívd ki házhoz az állatorvost (úgy a kutyának sokkal kisebb trauma), és ezeket a dolgokat beszéljétek meg. :)
Tudom, hogy rettentő nehéz, nekem is van egy öreg 12 éves kutyusom, akivel szintén vannak problémák, de ezeket az orvos segítségével jól lehet kezelni, hidd el. :)
Remek! Nem kell gyógyszer...
Tudod Te , hány kutya él gyógyszerrel szinte tünetmentesen?
Megfosztani a kutyádat egy élhetőbb élettől ...A dokid egy nagy 0.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!