Más se szereti a kutyákat?
Áá Szerintem olyan félelmetesek és nagyon buták.Ráadásul csúnyák.
De bezzeg a CICÁK! Rájuk nem lehet panaszkodni!
Nektek mi a véleményetek?
A kutyáknak több okuk van félni tőlünk,emberektől,mint nekünk tőlük.
Gondolj arra,hány kutyát kínoznak meg brutálisan(jó,macskát is).
Utóbbi napok termése:zacskóba kötött és így otthagyott rákos idős uszkár,idős halálos beteg német juhász keverék kocsiból kidobva,de volt már felgyújtott,megnyúzott kutya,stb.
Macskák hűségtelen állatok. Nincs lényegük, régen legalább elijesztették az egereket, bezzeg a maiak... Annyi az értelmük, hogy lehessen őket simogatni.
Kutyák csúnyák? :D Nem tudom minek általánosítasz. A mi kutyánk Ír szetter és tacskó keverék. Egyszerűen gyönyörű, és aranyos. Magába az Ír szetter szerintem nem szép, nekem. Egész nap figyeli ki jön, az idegeneket ugatja, jelez folyamatosan. És el nem menne innen.
Vagy mi a helyzet az életmentő/rendőrkutyákkal??? Ilyenre nem is gondoltál? Vagy van életmenőmacska is már?
Ha betemetne egy ház romjai, akkor szerinted kutya vagy macska mentene ki???
Ha ennyire buták a kutyák, akkor epilepszia roham-jelzőnek, vakvezetőnek, őrző-védőnek miért kutyákat képeznek ki? Miért nem macskákat? (hehheheh) ez vicc lenne.....
A macskák nem hűségesek, nem áldoznák fel az életüket a saját gazdájukért, sőt!! A kutyák az életüket a gazda kezébe teszik, ha a macskának valami nem teszik, akkor tovább áll.....
Látszik mennyire érzelem szegény vagy.....
Az előző válaszoló válaszán eszembe jutott valami. Egyik ismerősömnek mentett yorkija van.Az ismerősöm cukorbeteg. Ők ketten annyira eggyé forrtak az elmúlt években, hogy amikor leesik a vércukra, akkor a kutya képes éjszaka felébreszteni, ugat, cibálja a nadrágját, kaparja a lábát, ezzel jelezve hogy baj van!
Életmentő macskáról még nem hallottam, kutyáról meg annál többet! Nem is értem hogy írhattad azt hogy a kutyák buták. Lehet hogy ez egy kamukérdés és csak azért írtad ki hogy bosszantsd az embereket, mert ilyet komolyan ember nem gondolhat amiket leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!