Miért ilyen felelőtlenek az emberek?
Tegnap sétáltatom a kutyát erre "jön" egy Yorki a gazdi kezében ??? A kezében a kutyát elvégre sétálni hozták nem bámészkodni-.- Miért ilyenek az emberek miért nem néznek utánna mi a kutyának jó a kutya nem ember. Mindig mikor sétálok van 1-2 olyan kutya aki rángatja a pórázta húzza ugat és a gazda megdicséri hogy: jólvan ügyes magyünk mingyárt. Nem értem az embereket.
Miért ilyenek az emberek?
Mert nem értenek a kutyatartáshoz.
Tájékozatlanok és mindenki a saját elgondolása alapján neveli a kutyáit.
# 2/2 Időpont ma 13:55
Úgy látom itt neked vannak problémáid. Miért nem lehet normálisan, intelligens ember módjára válaszolni?
HA nem tűnt volna fel, ez pont azaz oldal, ahol az ember olyan kérdést tesz fel,amilyet akar, ami ép eszébe jut, ami ép PILLANATNYILAG foglalkoztatja vagy már hosszú heteken/hónapokon/éveken keresztül töpreng rajta és kíváncsi mások VÉLEMÉNYÉRE....nem pedig egy pökhendi mogorva fráter csupasz csontjának odavetését várja,amitől senki sem lett okosabb úgy Isten igazából. " Saját válaszunkkal magunkat minősítjük."
Személyes tapasztalatom szerint azt kell mondjam, hogy a legtöbb kiskutya tartó gyerekpótléknak tekinti a kutyát...mégrosszabb,ha egy már elpusztult gyerekpótló kuta utánpótlása a kisállat. Ezért babaként ciperészik. A legritkább esetben látom az okból a kutya felemelését, hogy egy nagydarab, agresszívnak tűnő kutya közelítésére reagáljanak így. Sajnos ezek a gazdik,habár jót akarnak a kutyának pont az ellenkezőjét érik el és nem is lehet megértetni,hogy a humán pszichológia helyett kutyapszichológiát kellene alkalmazni.
Ez a kérdés most csak így hirtelen feljött bennem. Ha már valaki kutyát tart miért nemnéz utánna hogy mi a jó neki?
Legelősször énse tudtam hogy mit miért csinál a kutyám kezdetben morgott más kutyákra utánnanéztem és mára megszüntek vele a problémák. Arra lettem volna kíváncsi hogy ezt eggyes emberek miért nem bírják megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!