Ti mit tennétek ebben a helyzetben? FONTOS
Vettem kb. 2 hete egy huskyt, és ma a szomszédom közölte, hogy minek kellett nekem ez a kutya, mert úgysem fogok vele törődni 1 hónap múlva meg ilyenek...holott, minden nap 1-1 órát sétálunk és futunk, játszok vele, ha be akar jönni a házba, akkor bejöhet, jó minőségű táppal etetem...és ez így is fog maradni a kutyus élete végéig!!
Azt hozzáteszem, hogy nekik van egy foxi kutyusuk, meg van kötve egy kb. 1,5 méteres láncon, a nyakörv miatt már kihullott a szőre a nyakán, alig adnak neki enni, és van, hogy 2 hétig az utcán kóborol, egész télen kint volt a hóban. Ma pedig megtudtam, hogy el akarja CSERÉLNI egy spániel-re, mert hogy az a kedvenc fajtája. De hogy mik a kutya igényei azt szerintem nem tudja, és azt sem hogy láncon nem tartunk kutyát!!!
Már voltak itt a menhelytől, de azt mondta hogy nem adja a kutyát, mert ő a "kis kedvence"...Van 1 gyereke, ő meg állandóan veri a kutyát (belerúg, eldobja, üti), ő meg csak röhög rajta.
És még annyit, hogy nőről van szó!!!
Kérlek, mondjátok meg mit tudok tenni. Már a menhelynek mi is szóltunk, de sehogy sem adja, mi pedig nem bírjuk befogadni sem, mert nem engedi és már 3 kutyánk van. :(
Hihetetlenül dühös vagyok, és nem tudom hogy mit mondjak neki erre...
Már rendőrséghez is fordultunk, de azt mondták hogy ez már nem az ő hatáskörük... Már arra is gondoltunk, hogy "ellopjuk" Fifit (foxi), és ki visszük az unokatestvéremhez. Nála nagyon-nagyon jó sora lenne, nem lenne megkötve se, lenne rendes helye stb.
Szerintem ez lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!