Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Befogadhatunk 3 kicsi gyerek...

Befogadhatunk 3 kicsi gyerek mellé két talált kutyust?

Figyelt kérdés

Sétálni voltam egy erdőben a párommal és találtunk az út szélén 2 kölyök kutyát. Eredetileg 7 kiskutya volt de csak kettő élt. Az állatorvos azt mondta kb. 10-12 hetesek valószínűleg labrador-agár keverékek.Nekünk jelenleg nincs kutyánk. Gondolkozunk rajta hogy befogadjuk őket de van egy 7 éves fiam és egy 2,5 éves kislányom és most is terhes vagyok. Mit csináljak a kutyusokkal. Menhelyre nem szeretném vinni mert sajnos van elég dolguk nélkülük is. Mindenképp szerető gazdikat szeretnék nekik találni. Befogadjuk őket, esetleg csak az egyiküket?(amúgy egy kan és egy szuka kölyökről van szó)

Ha befogadnánk őket milyen típusú kutyát kapnánk. Tudom hogy nevelés kérdése de szeretném ha nem bántaná a gyerekeket.

Az egyik ismerősöm modta hhogy az egyik kutyust szívesen elviszi, de neki van már 2 dobermanja, 1 foxija és 3 keveréke.( a két doberman rendőr kutya) Jó ötlet lenne?

2012. máj. 16. 17:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én mindenképp csak egyet javaslok, nagytestű, aktív, mozgékony kutyák lesznek, elég lesz belőlük egy is szerintem bőven, nem hogy pont egy szuka és egy kan, akikkel esetleg baleset is történhet és akkor megint 8-10 kiskutya, szóval én mindenképp csak egyet ajánlok, az pedig a szuka legyen !!
2012. máj. 19. 11:28
 12/18 anonim ***** válasza:
A kant pedig akkor add oda nyugodtan a menhelyes ismerősödnek ha szeretnének kutyit :)
2012. máj. 19. 11:29
 13/18 anonim ***** válasza:
És sok sikert a kutyához, biztosan boldog élete lesz
2012. máj. 19. 11:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Először is köszönöm innen a távolból, ismeretlenül, hogy nem hagytátok sorsára a kicsiket, nagyon rendes emberek vagytok!

Szerintem csak az egyikőjüket tartsátok meg, két kölyök egyszerre nagyon húzós (nekem egyszer volt ilyen, soha többet).

Plusz ott vannak a gyerekek, olvastam nemsokára ismét bővül a család, nem lenne szerintem időtök mindannyiójukra.

Ha az ismerősöd tényleg jó helyre viszi, akkor nyugodt szívvel add neki, későbbb gondolom úgyis láthatnátok.

Sok sikert kívánok a továbbiakban Nektek! :))

2012. máj. 19. 12:06
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Aki válaszolt és aki ezután fog annak megy a zöld kéz

2012. máj. 19. 12:33
 16/18 anonim ***** válasza:
ha labrador agár keverékek akkor előreláthatólag imádmi fogják a gyerekeket,főleg hogy velük nőnek fel:) (vagy nő fel,az az egy amit megtartotok) Mozgékony,sportos kutyik lesznek az fix! Gratulálok:)
2012. máj. 19. 14:24
 17/18 A kérdező kommentje:

Ha érdekel titeket leírom mi lett a kutyusokkal.

Sisit(a szukát) megtartottuk. Tapi a kan pedig az ismerősömhöz került. Ott is vannak gyerekek és nagyon szeretik. Sisi nagyon aranyos és szeret a kicsikkel játszani, ugrálni labdázni. Beszéltem az állatorvossal és megerősítette hogy nagyon mozgékony kiskutya lesz. Ellátogattunk egy kutyaoviba is. A jövőhéttől már mi is megyünk.

2012. máj. 23. 17:56
 18/18 anonim ***** válasza:
De jóóóóó!:) Hosszú életet kívánok a kutyusnak és nektek jó kutyázást!:) Olyan jó ilyeneket olvasni!:) Biztos sok örömötök lesz a kutyusban!
2012. máj. 23. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!