Erdőben, út szélén talált Yorkshire Terrier kölyköt befogadhatunk? 19 hónapos éves kislány mellé.
Teljesen biztosan Yorki a kutyus. Nagyon szeretnénk kiskutyát és mintha az Ég küldte volna. Most egy kutyás barátunknál helyeztük el, megyünk hozzájuk ismerkedni, összeszoktatni őket. Mármint a kutyust és a kislányomat.
Kissé ellentmondó információkat találtam a yorki és a gyerekek kapcsolatáról:(.
Van időnk szoktatni, tantani, a kislányom már állatokkal sűrűn találkozik.
Szivesen fogadom a tapasztaltak véleményét és tanácsait, köszönöm!
Nincsen chipje, nyakörve vagy bilétája sem. Budapesttől meglehetősen távol találtuk.
Igazatok van, mi is ezt gondoljuk, de mégis, mi legyen vele addig, amíg kiderül, hogy van- e gazdája? Sokáig nem maradhat ott, ahol most van:(. Tehát ha napokra/ hetekre is de nálunk kell laknia, és mindenkinek az érdeke, hogy ha el is megy, a lehető legjobban töltsük együtt az időt.
Szerintetek mennyi ideig érdemes keresni a gazdit?
Olyan tanácstalanok vagyunk:(, nagyon szeretnénk:(.
Minden kutyának vannak ismertető jegyei (vagy nem mindnek). Én tavaly találtam egy hófehér kutyát, aminek a farka végén volt egy fekete folt, telefonon kérdeztem a gazdát, van e ismertető jegye a kutyusnak, említést tett a fekete foltról, innen tudtam, hogy ő a gazdája.
Én összesen 3 napig vigyáztam a talált kutyára, de úgy terveztem, hogy 14 napig várok, aztán adom illatos útra (ahol ők is várnak a gazdira 14 napot), és ha oda sem jelentkezik a gazda, akkor "örökbe fogadom", de végül jelentkezett nálam a gazdi 3 nap múlva.
Esetleg volt a kiskutyán valami nyakörv? Ha igen, akkor ezt ne írd meg a hirdetésben, hanem majd kérdezz rá telefonon, hogy mikor elvesztették volt e rajta nyakörv, és ha igen, akkor milyen, ha jól válaszolnak, tudni fogod, hogy ők azok.
Köszönöm!
Az együttlétre vonatkozóan várom még a válaszokat! Titkon remélem, hogy velünk maradhat, és addig is, szeretném ha jó helye lenne.
Ha ennyire szeretnél egy kutyát, miért nem veszel egyet vagy fogadsz örökbe menhelyről? Menhelyen is vannak nagyon pici tündéri kiskutyák, kölykök is. :-) De ne sirasd már most, nem biztos, hogy előrekerül a gazdi, bár Yorkiknál elég gyakori, hogy nem is egy, hanem több "jelentkező" is van. Ha mégis meglesz a gazdija, akkor menhelyen nézz körül, nem győzködni akarlak, tényleg vannak nagyon pici, nagyon aranyos kiskutyák, még Yorki is például a Noé Minimenhelyén. Ott nagyon gyakran vannak Yorkik és egyéb "mini"kutyusok.
(rögtön két Yorki, két Csivava az első oldalon és egy pici Pincsi(?) keverék) :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!