Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyát ajánlotok?

Milyen fajta kutyát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Kisgyerek mellé, kertes házba (nem olyan hatalmas a kert). Olyan fajta kéne, amivel tud a kislányom játszani, tehát az alap dolgokat: ül, fekszik, gyere ide, apportírozás, meg lehessen neki tanítani. Az is szempont, hogy ne nagyon ásson: a kert egyik része, ahol csak fű van és a kerti bútorok, le lesz neki választva, így a dísznövények közé nem tud majd bemenni, de azért azt sem szeretnénk, ha szétkaparná a füvet.

2012. máj. 4. 11:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Kisgyerek mellé szinte kivétel nélkül Golden Retrivert ajánlanak.

Én ugyan annyira nem értek hozzájuk, de én biztosan ilyen kutyust szeretnék majd. (Mindenképpen normális helyről.)

2012. máj. 4. 11:33
 2/14 anonim ***** válasza:

Golden retriever

Kisgyerek mellé kitűnő, és ha jól lefoglaljátok nem fog kaparni.

2012. máj. 4. 11:34
 3/14 anonim ***** válasza:

(Off: még mielőtt valaki leszól, látom ám hogy elírtam (Golden Retriever))

Első voltam

2012. máj. 4. 11:39
 4/14 anonim ***** válasza:

Golden retriever szerintem is jó választás.

A kutyák nagy többsége a nyári melegben ás magának egy gödröt, amiben hűssöl, erre készülj fel. Az már más kérdés, hogy melyik az, amelyik nem fogja felásni az egész kertet. Kölyökként szerintem mindegyikkel lesz gond.

2012. máj. 4. 11:50
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. :) A golden retrieverre mi is gondoltunk. :) Még a következőkben gondolkodunk: basset, dalmata, labrador retriever, spániel. Ezek valamelyike megfelelő lehet esetleg?
2012. máj. 4. 12:10
 6/14 A kérdező kommentje:
írtátok, hogy nyáron gödröt ás, hogy abban hűsöljön. Nem lehet esetleg kiküszöbölni ezt azzal, hogy árnyékos oldalra tesszük a kutyaólat? Illetve gondoltunk a téglából épült kutyaólra is, merthogy abban nyáron is hűvös van.
2012. máj. 4. 12:13
 7/14 anonim ***** válasza:
A dalmatát felejtsd el kisgyerek mellé.
2012. máj. 4. 12:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Attól is függ a válasz, hogy milyen idős a gyerek. Mert, ha még nagyon kicsi, akkor várjatok még a kutyával.
2012. máj. 4. 12:46
 9/14 A kérdező kommentje:
A dalmata miért nem jó gyerek mellé?
2012. máj. 4. 17:28
 10/14 anonim ***** válasza:
A mi kutyánknak a ház árnyékos oldalán is van helye. Mégis ásott egy gödröt nyáron amibe belefekhet :D
2012. máj. 4. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!