Milyen fajta kutyát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Kisgyerek mellé, kertes házba (nem olyan hatalmas a kert). Olyan fajta kéne, amivel tud a kislányom játszani, tehát az alap dolgokat: ül, fekszik, gyere ide, apportírozás, meg lehessen neki tanítani. Az is szempont, hogy ne nagyon ásson: a kert egyik része, ahol csak fű van és a kerti bútorok, le lesz neki választva, így a dísznövények közé nem tud majd bemenni, de azért azt sem szeretnénk, ha szétkaparná a füvet.2012. máj. 4. 11:15
1/14 anonim válasza:
Kisgyerek mellé szinte kivétel nélkül Golden Retrivert ajánlanak.
Én ugyan annyira nem értek hozzájuk, de én biztosan ilyen kutyust szeretnék majd. (Mindenképpen normális helyről.)
2/14 anonim válasza:
Golden retriever
Kisgyerek mellé kitűnő, és ha jól lefoglaljátok nem fog kaparni.
3/14 anonim válasza:
(Off: még mielőtt valaki leszól, látom ám hogy elírtam (Golden Retriever))
Első voltam
4/14 anonim válasza:
Golden retriever szerintem is jó választás.
A kutyák nagy többsége a nyári melegben ás magának egy gödröt, amiben hűssöl, erre készülj fel. Az már más kérdés, hogy melyik az, amelyik nem fogja felásni az egész kertet. Kölyökként szerintem mindegyikkel lesz gond.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. :) A golden retrieverre mi is gondoltunk. :) Még a következőkben gondolkodunk: basset, dalmata, labrador retriever, spániel. Ezek valamelyike megfelelő lehet esetleg?
2012. máj. 4. 12:10
6/14 A kérdező kommentje:
írtátok, hogy nyáron gödröt ás, hogy abban hűsöljön. Nem lehet esetleg kiküszöbölni ezt azzal, hogy árnyékos oldalra tesszük a kutyaólat? Illetve gondoltunk a téglából épült kutyaólra is, merthogy abban nyáron is hűvös van.
2012. máj. 4. 12:13
7/14 anonim válasza:
A dalmatát felejtsd el kisgyerek mellé.
8/14 anonim válasza:
Attól is függ a válasz, hogy milyen idős a gyerek. Mert, ha még nagyon kicsi, akkor várjatok még a kutyával.
9/14 A kérdező kommentje:
A dalmata miért nem jó gyerek mellé?
2012. máj. 4. 17:28
10/14 anonim válasza:
A mi kutyánknak a ház árnyékos oldalán is van helye. Mégis ásott egy gödröt nyáron amibe belefekhet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!