Milyen fajta kutyát ajánlotok?
3. válaszoló vagyok
Még Vizsla.
Pulit ne. 4. válaszoló nem tudom mennyit értesz a Pulihoz de ha értenél tudhatnád hogy a Puli csak nagyobb gyerekek mellé való!!
ivus (08)
Megkérdezhetem, hogy miért nem?
A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad.
Hogy mennyire értek? Annyira, hogy születésem óta pulijaink vannak, most vagyok 21. Megcáfolnám amit mondasz, mindig is jól kijöttem velük, és az ismerőseimtől is ezt hallom. Egy hibája van: ugatós.
Akkor kezdjük előről: csak kerti kutya lenne, vagy a lakásba is bejárhatna? Mennyi időt tudsz rászánni a vele való foglalkozásra, sétáltatásra, nevelésre? Szőrével kapcsolatban mik az igényeid, félévente fürdetés, vagy belefér egy macerásabb szőr is, kutyakozmetikust igénylő esetleg? Az a "némi tapasztalat" mit takar? Van-e elég anyagi kereted ahhoz, hogy ne ide gyere kérdezősködni, ha megbetegszik, hanem rögtön az állatorvoshoz vidd, és adott esetben kifizesd a több tízezres életmentő műtétet? Sőt, magára a kutyára van pénzed? Egy rendesen tenyésztett bármilyen fajtájú kutya nagyjából 100 000 Ft körül kezdődik.
Meg egyáltalán, ragaszkodsz a fajtatiszta kutyához? Ha nincs semmi konkrét elképzelésed, akkor akár egy menhelyről, vagy fajtamentőktől is magadhoz vehetsz egy kutyát, ugyanolyan jó társ válik belőlük, mint a pedigrés kutyákból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!