SOS! Találtam egy kukában 1 kiskutyát. Mit csináljak vele?
Felfigyeltem a nyüszkölésre, amikor hazafelé jöttem a boltból. Egy fekete szemetes zsákba voltak becsomagolva, összesen 3 kölyök volt, de már csak ez az egy élt...
Hazahoztam magammal, de még sose volt kutyám, gőzöm sincs, mit kéne vele csinálni. Kibéleltem neki egy dobozt egy csomó puha, tiszta ronggyal, beraktam neki egy plüsst, ahhoz oda tud bújna, ha akar. Egyelőre oda tettem a radiátor közelébe, nem tudom, mennyire kell neki meleg, az anyukája mennyire melegítené, vagy egyáltalán mit kéne vele csinálni. Még nagyon kicsinek tűnik, a szeme sincsen nyitva.
Tanácsok?! Kit hívjak? Állatorvost? Hogyan, és mit csináljak, mit adjak neki enni, inni, és milyen időközönként?!
Segítsetek!
Átvittem a picit, és a mamakutya egyik takarójával alaposan "megtörölgettük", így valamennyire átvette a szagát. Betettük a tacsi kölykök közé, egyelőre még takaróstul, biztos ami biztos a szag miatt. Az elején nem nagyon akart szopizni, inkább csak bújt a jó melegbe.
A mamakutya szerencsére nagyon aranyos volt vele, a szomszéd megmutatta neki, és közben folyton mondogatta a kutyának, hogy "ő barát" meg hogy "szépen!", és végül úgy látszik, meg is értette, mert egyáltalán nem bántotta a picit, inkább puszilgatta, nyalogatta, mint a többi kölyköt. Szerintem észre se vette, hogy az nem is az ő babája. :) Kicsit amúgy is kimerültnek tűnt a mami, szóval lehet, hogy úgy volt vele, egyel több vagy kevesebb kölyök már nem számít. :D
Na, összességében úgy tűnik, a mamakutya elfogadta a picit, úgyhogy most már minden csak a picurin múlik, hogy ő elég erős-e. :) De stramp kis kölyöknek nézem, amikor eljöttem, már javában cumizott ő is. Remélem, rendben lesz. :)
Még egyszer köszi a segítséget és a tanácsokat! :)
Ha gondoljátok, majd még írok később is, hogy mi van a kutyussal.
Mindenképp írjál persze,mindenkit érdekel:))
Örülök hogy jól alakulnak a dolgok,és megtartod majd a picit? Kis Lucky neked hála :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!