Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS! Találtam egy kukában 1...

SOS! Találtam egy kukában 1 kiskutyát. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Felfigyeltem a nyüszkölésre, amikor hazafelé jöttem a boltból. Egy fekete szemetes zsákba voltak becsomagolva, összesen 3 kölyök volt, de már csak ez az egy élt...

Hazahoztam magammal, de még sose volt kutyám, gőzöm sincs, mit kéne vele csinálni. Kibéleltem neki egy dobozt egy csomó puha, tiszta ronggyal, beraktam neki egy plüsst, ahhoz oda tud bújna, ha akar. Egyelőre oda tettem a radiátor közelébe, nem tudom, mennyire kell neki meleg, az anyukája mennyire melegítené, vagy egyáltalán mit kéne vele csinálni. Még nagyon kicsinek tűnik, a szeme sincsen nyitva.

Tanácsok?! Kit hívjak? Állatorvost? Hogyan, és mit csináljak, mit adjak neki enni, inni, és milyen időközönként?!

Segítsetek!

2012. máj. 16. 13:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
54%

Megpróbálhatod a szomszédot is, de én azt is javasolnám, hogy menhelybe vidd be a kicsit, ott meg van minden, amivel ha csak egy mód van rá, életben tudják tartani a kicsit. Az ott dolgozók valószínűleg találkoztak már ilyen esetben és erre is fel vannak készülve.

Jelenleg mihamarabb tápszerre vagy anyatejre van szüksége, különben kiszárad.

2012. máj. 16. 13:20
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
vidd a szomszedhoz. A menhelyek dugig vannak,amit meg lehet oldani helyben azt ne sózzuk a nyakukra
2012. máj. 16. 13:23
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Vidd át a szomszédhoz, remélhetőleg el fogja fogadni az anya és ezzel minden meg is oldódott a táplálását illetően.
2012. máj. 16. 13:25
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a szomszédhoz vidd, a menhelyeknek van elég dolguk így is. Ha a szoptatós kutya hajlandó őt is elfogadni, akkor tényleg jó eséllyel indul az életnek:)

Ha életben marad, akkor elkezdhetsz neki gazdit keresni, netes hirdetéseken keresztül.

2012. máj. 16. 13:27
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, már odaszóltam a szomszédnak telefonon, szerencsére beleegyezett. Azt mondta, vigyem át és megpróbálhatjuk, hátha... Most indulok a kicsivel.
2012. máj. 16. 13:33
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Szuper, remélem sikerül! Nagyon rendes vagy, hogy nem hagytad a sorsára a kicsit. Írj majd, hogy mi van vele!
2012. máj. 16. 13:37
 17/24 anonim ***** válasza:
Sikerült?
2012. máj. 16. 14:26
 18/24 anonim ***** válasza:
majd írj mindenképp mi lett!
2012. máj. 16. 14:34
 19/24 anonim ***** válasza:
Na? Szorítok.
2012. máj. 16. 14:54
 20/24 anonim ***** válasza:
Én is türelmetlenül várom mi lett :)
2012. máj. 16. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!