SOS! Találtam egy kukában 1 kiskutyát. Mit csináljak vele?
Felfigyeltem a nyüszkölésre, amikor hazafelé jöttem a boltból. Egy fekete szemetes zsákba voltak becsomagolva, összesen 3 kölyök volt, de már csak ez az egy élt...
Hazahoztam magammal, de még sose volt kutyám, gőzöm sincs, mit kéne vele csinálni. Kibéleltem neki egy dobozt egy csomó puha, tiszta ronggyal, beraktam neki egy plüsst, ahhoz oda tud bújna, ha akar. Egyelőre oda tettem a radiátor közelébe, nem tudom, mennyire kell neki meleg, az anyukája mennyire melegítené, vagy egyáltalán mit kéne vele csinálni. Még nagyon kicsinek tűnik, a szeme sincsen nyitva.
Tanácsok?! Kit hívjak? Állatorvost? Hogyan, és mit csináljak, mit adjak neki enni, inni, és milyen időközönként?!
Segítsetek!
Hívj állatorvost,mondd meg neki, hogy még nincs nyitva a szeme. Fog hozni tápot neki, amivel 2 óránként kell majd etetned.
Addig adhatsz neki fecskendőből kis cukros joghurtot.
(ne tejet, )
kell neki a meleg, akicsik nem tudják szabályozni a hőháztatásukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!