Szeretnék ingyen, vagy minimális árért egy yorki méretű kiskutyát! Tudtok ebben segíteni? (nem találtam a neten, pedig néztem menhelyen meg mindenhol)
nem kötekedni akarok, csak a biztonság kedvéért kérdezem, hogy oké, egy menhelyről elhozod mondjuk 5.000 forintért...
tegyük fel, már be van oltatva.
de menhelyről csak ivartalaníttatási kötelezettséggel hozhatod el.
és chippeltetni sem árt...
az még akciós árban is lesz minimum 10.000 forint.
3 havonta-fél évente ajánlott egy féreghajtás, évente kötelező ismételni a veszettség ellenit, és illik nem tesco kategóriás táppal etetni a kutyát...
és akkor a felszerelésekről még nem is beszéltem.
jó, szupi...
de vedd figyelembe, hogy a kutya rendszeres kiadást von maga után!...
Mielőtt beszerzed, számolj utána a dolgoknak, ha tudod biztosítani azt a havi ~10.000 forintot 15-20 éven keresztül, ami csak a kutyára megy el, akkor nem szóltam...:)
(És ebben ugye nincsen benne az esetleges állatorvosi látogatás, ami 500 ft-sok tízezer forintig terjedhet, ha úgy alakul.
Ezekre nem árt előre eltenni pénzt!
(Nem is gondolná az ember, milyen gyakran kell állatorvoshoz vinni az állatokat!)
(Vagy lehet csak nekem tűnik soknak, mert 8 állattal mindig van valami...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!