Hol futtassam a kutyám?
A sarkon:DDD
Bocs, am valami réten, mezőn ahol nincs senki.
A kutyára 3 (20 m-es) hegymászókötél összekötve, rá a pórázra, fogod az egyik végét a kutya meg futkározik, közben labdázhatsz is vele.
Én is komlói vagyok.
Itt egy részlet az Állattartási rendeletből:
(6) Ebet futtatni a város területén kizárólag az alábbi helyeken lehet:
- 3105/23 hrsz-ú területen (Kenderföld, Irinyi utcai garázsok mellett)
- 552 hrsz-ú területen (Belváros, Eszperantó tér - Vasúti pálya között)
- 030/1 hrsz-ú területen (Kökönyös-Nyugat, Vásártér)
- 1239/6 hrsz-ú területen (Kökönyös-Kelet KBSK Sporttelep mellett)
- 1521/30 hrsz-ú területen (Körtvélyes, "Sík" italbolt alatti volt TÁÉV telephely)
- 0226 hrsz-ú területen (Somág, Bocskai u. 53. mögötti volt szemétlerakó-hely)
- 344 hrsz-ú területen (Anna-akna, Tanbányával szemben)
- 3072 hrsz-ú területen (Zrínyi tér előtti nyilvános WC melletti terület)
- 3881/39 hrsz-ú terület még be nem épített része (Szilvás, Cseresznyák dűlőbe vezető út melletti garázsok mögötti rész).
Amúgy azt mondom, hogy a Körtvélyesi tetőn lehetne még, esetleg Gadányban vagy Mecsekjánosi után. Ami még szóba jöhet az az Arborétum, többet sajna nem tudok. Amúgy meg tényleg neveld meg, és akkor nem kóborol a macsek után.
nevelés kérdése minden, a kutyám utálj a macskákat ,de ha azt mondom "nem" akkor nem megy oda vagy utána, hanem szépen jön a lábam mellett, hát igen a kanok nehezebben jönnek ki egymással de ez is csak szocializáció kérdése..
(nekem szukám van) de a környéken sok kan kutya nem bírja egymást..
Erdő,rét,kutyafuttató ezek vannak ahol biztonságosan elengedheted a kutyádat, amúgy a hosszú póráz is meg oldás nem kell a kezedben fogni elég ha a földön húzza de 10-20 m az jó, és amikor látsz vki vagy vmit akkor rálépsz a pórázra és magadhoz hívod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!