A kutyám egy hétre elkerült más rokonhoz. Nem idegen személyhez, és környezetbe. Hogy fog reagálni?
A kutyámat térkövezés miatt elvittük itthonról. 1 hétig lesz távol,de minden nap meglátogatjuk és haza is hozzuk egy kis időre. Mi várható a kutya viselkedését illetően? Ti voltatok már ilyen helyzetben? Tapasztalatok?:)
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat
Kutyája válogatja.
Tavaly egy ismerősöm kutyája volt nálunk 2 napot, akivel korábban kb 2x3 percet találkoztunk. A gazdi szerint a kutyája borzalmasan anyás, "nem is tudom mit fog csinálni, ha nem leszek mellette"
És mit csinált? Marha jól elvolt:)
A gazdi szerint nem szeret sétálni. Hát az én kutyám mellett napi 2-3 órákat sétált boldogan.
A gazdi szerint a kutya rossz evő. Nálunk akkorákat kajált, hogy már féltem, nehogy elrontsa a gyomrát:)
Amikor visszavittem, a kutya bánatos volt:) Másnap megbeszéltük, hogy újra találkozunk, és nagyon örültek egymásnak az enyémmel. Nyilván hiányzott azért neki a gazdi, bár én egy pillanatig nem láttam bánatosnak. Egy 2 kilós kutyáról van szó, de én nem kezdtem pátyolgatni. Kutyaként kezeltem, és olyan dolgokat csináltunk, amik elterelték a figyelmét. Szerintem ha az ideiglenes helyén is van egy magabiztos gazdi, akkor a kutya kiegyensúlyozott marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!