Mindenkit megugat a kutyám. Mit tegyek?
Szia!!
Én úgy gondolom itt nem a neveléssel vagy a kutyával van a baj. Egyszerűen ilyen a kutya. Lehet kicsit félős. De a baj maximum az lehet, hogy nincs "barátja". Szóval nem találkozik sok kutyával. ÉS tanítani kellene egy kicsit. Nem csak a sétával kell foglalkozni vele hanem ki kell menned beszélni hozzá és simogatni kicsit leülni vele. Ha ugat fuss te is oda és nyugtasd meg. :)
Sziia :) ezzel végülis semmi gond nincs azon kívül hogy kicsit idegesítő lehet a helyzet :/ ! Minden bizonnyal azért csak a házon belül ugat vagy hogy ha kopognak mert otthon érzi magát és sajátjának érzi a házat /részben igy is van mert az az ő területe is/ és azért csinálhatja ez mrtz őrzi a területét :) leszoktatni erről nemistudom talán ugy lehetne hogy ha megnyugtatnád ilyenkor :) hogy nem "jönnek a betörők" csak ismerősök vagy olyan emberek akik nincsenek veszéllyel az otthonára :) ez egy kis simogatással vagy pár nyugodt kedves szóval elképzelhető hogy elérhető :)
A mozgással nem lehet a gond ha ennyit sétáltatod :) csak ez az ötletem van remélem segítettem :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!