Miért h*lye egy két kutya tulajdonos?
A minap sétálni mentem a kiskutyámmal és az unokahugommal, aki állatot többnyire csak képes könyvben látott de még azoktól is fél, és az én hatalmas 8 kgos ebemmel is napokig barátkozott.
Na mindegy. Sétálunk, és póráz nélkül jött velünk szembe valami középtermetű keverék.
Próbáltuk kerülni, de jött utánunk, atmentünk a másik járdára oda is jött a kutya.
Gazdája éppen nagyon jól elvolt a nénikkel, kiáltottam neki, hogy tessék vissza hívni Denyt (közvetve ismerem őket), az meg vissza kiabált, hogy de nem bánt.
Az nem is érdekelte, hogy a kutyáját netán elcsapja egy kocsi.
Mondom jó, unokahugom már fal fehéren remegett mellettem, a kezébe nyomtam a kutyumat, és a pórázát ráakartam tenni Denyre, az meg vicsorgott meg morgott rám.
Nagy későre megjött a gazdája, és még elnézést sem kért, és én voltam a farok, hogy meg mertem jegyezni, hogy azért nem ártana pórázt tenni a kutyára, főleg egy két sávos útszakasz mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!