Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vannak itt olyan gazdik akik...

Vannak itt olyan gazdik akik kusinkórós kutyussal élnek?

Figyelt kérdés

Szisztok, először is bocs, de nem tudom hogy írják helyesen a betegség nevét.

Azért volnék erre kíváncsi, mert van egy kutyis barátunk, akinek a beagle kislánya ebben a betegségben szenved, gyógyszereket szed és természetesen aggódással tölt el mindenkit az állapota.

Szóval vannak itt olyanok akiknek ilyennel kell megküzdenie minden nap? Hogy viseli a kutyus, és mióta?

Szeretném megnyugtatni a barátunkat...

2012. máj. 15. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:

cushing

nekem volt cushingos kutyam, gyogyszerekkel kezelessel 12 evig elt. fontos a dieta, a napi mozgas, de az allatorvosra hallgassanak, ne rad

2012. máj. 15. 11:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Én az orvosi részét nem ismerem, de az biztos, hogy az aggódással nem segítenek a kutyának, komolyan. A kis lelkére is oda kell ilyenkor figyelni, és ha mindig csak azt érzi a kutya, hogy ő a szegény beteg kis beagle, akkor szegény beteg kis beagle-ként is fog viselkedni, vagy ha elkényeztetik, akkor ráadásul a saját életüket is nehezítik vele.

Lábjegyzet vége :))

2012. máj. 15. 11:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Rám? Én nem akarok tanácsokat adni, csak szeretném megmutatni neki, hogy mások is vannak, voltak az ő helyzetében, és még sok sok vidám év szállt így el a gazdik és beteges barátaik fölött.
2012. máj. 15. 11:04
 4/8 anonim ***** válasza:

figyelj, majd az orvos megmonja. nem tudjuk milyen stadiumban van a kutya, nem tudjuk milyen kisero betegsegei vannak, nem tudjuk hogy reagal a kezelesre.

beteg ez van. meg kell kerrresni amit tenni lehet, es azt meg kell tenni. en az ilyen "vigasztalasokrol" nem sokat tartok, mert ha keson vettek eszre es belehal, akkor akkor is belehal, ha te 20 masik embert ideallitassz, hogy ezzel lehet elni.

kezeljek normalisan a kutyat, ne abajgassak, es tartsak be amit az orvos mond. ennyi

2012. máj. 15. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:
ja, es a cushing orokletes, tehat, ha tenyesztett kutya akkor a tenyesztot ertesiteni, szerzodest megnezni mit all ilyenkor a tenyeszto. ha szaporitott....
2012. máj. 15. 11:10
 6/8 A kérdező kommentje:

Idejében észre lett véve. Akkor lehet csak én vagyok így, de amikor a cicám beteg lett, és sajnos bele halt, azért örültem volna azt látom, hogy másnak ugyan abból a betegségből kigyógyult a cicája, és boldogok együtt...

Különben meg ha jól tudom akkor árúházban vásárolt kutyus.

De nagyon fasza betegség ez, hogy 7-8 év távlatában üti fel a fejét.

2012. máj. 15. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:

aruhazban? uzletben tilos kutyat arulni Magyarorszagon.

(de akkor szaporitott...akkor ne is csodalkozzanak semmin)

2012. máj. 15. 11:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Pár éve még lehetett, cicát is meg kutyát is, és éppen a sok betegség miatt nem lehet manapság...
2012. máj. 15. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!