Mernétek ebben a kilátástalan MEOE-s helyzetben fedeztetni?
Rendszeresen olvasom ezt a fórumot, és tudom, hogy ide kulturált kutyatartók, tenyésztők is járnak. Az ő válaszaikra vagyok kíváncsi.
Mielőtt leoltanátok: Van egy szuka kutyám, akivel 3 éve rendszeresen megyünk kiállításra külföldre (a fajtámban a magyar bírók nagyon elfogultak). 3xCh, 3xGCH, 2xJch. Minden szűrése tökéletesen negatív.
A kölykökre van előjegyzés, és már a kiszemelt apa is megvan (természetesen külföldi kan). 3 éves "munkám" omlott ezzel a dologgal össze.
A kutyámmal közösen, "co-breeding" kapcsolatban akartuk befedeztetni, a tenyésztővel.
Hamarosan tüzelni fog, de nem tudom, mi legyen. A tenyésztő szerint vágjunk bele, max. valahogy megoldjuk külföldön tk-zést... De én nem merem (minden az én költségemre menne, a fedeztetéstől kezdve minden, csak a tenyésztő nevén lesz az alom).
Szerintetek? Vélemény?
"Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Kedves kutyás barátaim!
Tájékoztatom tagságunkat, hogy az egyesületünk körül kialakult jogi helyzet végleges tisztázásáig a mai nappal központi irodánkban felfüggesztettem a törzskönyvezési eljárást, illetve egyéb, ehhez kapcsolódó tevékenységet, mivel nem kívánom egyesületünket bírságolási veszélyhelyzetbe sodorni.
A megoldáson továbbra is folyamatosan dolgozunk és tárgyalunk, bízom benne, hogy a közeljövőben megszületik működésünkről a végleges döntés.
Természetesen a részletekről addig nem tudok bővebb tájékoztatást nyújtani a felesleges és nemkívánatos pletykák megakadályozása végett.
Rendezvényeink folyamatosan továbbra is zajlanak; nagyon köszönöm, hogy a komáromi nemzetközi kiállításunkat nagy létszámban megtisztelték – a pünkösdi hétvégén közel 3500 kutya bírálata fog zajlani, mely kiállítók 14 országból érkeznek hozzánk.
Sok sikert kívánok az elkövetkezendő hétvégén a salzburgi Világkiállításra utazó magyar versenyzőknek, ahová egyesületünk aktivistái és adminisztratív stábja is utazik, látványos World Dog Show standunkkal.
A Világkiállítás záróakkordjaként átvételre kerül az FCI hivatalos zászlaja, melyet jövő májusig, a budapesti Világkiállításig mi őrzünk, és ott azt a Finn Kennel Club veszi át tőlünk.
Jövő heti tájékoztatásig türelmüket és kitartásukat kérem.
Sporttársi üdvözlettel
Korózs András
a MEOE Elnöke"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!