Megszűnt a MEOE?
Most olvastam az egyik kérdésnél. Aztán felmentem a honlapra és ezt találtam:
"Tisztelt MEOE tagok, kedves kutyás barátaim!
Szeretném megköszönni azt a megszámlálhatatlan üzenetet és telefont, amit az elmúlt hét folyamán kapott a MEOE vezetése, biztosítva bennünket a támogatásotokról.
A hazai közvélemény mellett megszólalt az egész jó érzésű kutyás világ és egy emberként állnak mellettünk ezekben a nehéz időkben úgy az egyszerű kutyások, mint a kennel klubok vezetői, elnökei.
Világszervezetünk az FCI is reagált a kialakult problémára, mely olvasható a honlapon több nyelven is. Ennek eredeti angol szövegét és magyar fordítását megosztom veletek.
Köszönöm minden tagunk türelmét, kitartását!
Hamarosan tájékoztatlak benneteket a MEOE további lehetőségeiről és működéséről.
Korózs András
a MEOE Elnöke"
Pontosan mi történt? Tudom, hogy régóta pereskednek már, de eddig nem igazán követtem az eseményeket. Mi lesz most helyette? Idén még nem fizettem be a tagsági díjat, akkor kinek és hogyan fizessek, a fajtaklubnak? És mi a véleményetek a történtektől, örültök vagy sajnáljátok?
nem szünt meg,működik.
Jó lenne, ha ezektől a pofonoktól kicsit összekapnák magukat és elkezdenének rendesen dolgozni. És kiraknának egy-két embert aki nem kutyák közelébe való
hivatalosan május 15.-éig működik
de ne aggódj,működni fog még az egyesület csak más formában.
nem szűnhet meg egyszerűen
killításoknál is csak a helyszínen lehet nevezni
az alapok. FCI tagnak lenni nagy pénz. kiállítások szervezése, a papirok kiállítása. Ezért megy a harc. más szervezetek is szeretnék ezt megszerezni. Valamit sokan (jogosan) nem elégedettek a MEOE ellenőrzési munkájával, hiszen mindenki tudja milyen simliskedések mennek.
De szükség van a MEOE-re csak jó lenne, ha korrektebb módon működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!