Mogul kérdése:
Kutyát szeretnék de nemtudom milyet. Családi kutya kéne és ne keljen fésülni. Valaki javasolni valamilyen kutyát?
Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 12:15
11/17 anonim válasza:
előző vagyok 3 éves voltam amikor vettünk egy németjuhászt (de azelőtt is volt németjuhászunk)
12/17 A kérdező kommentje:
mégvalami aki megadta a menhely linket annak is köszi de az hol van ? vagy neten keresztül kell megrendelni vagy hogy van?
2012. máj. 13. 12:40
13/17 anonim válasza:
Kutyát megrendelni? :D Bocs, de ezen jót nevettem :)
Nem, kutyát nem rendelünk netről. Elmegyünk személyesen és kiválasztjuk.
Az oldal egy gyűjtőoldal, ha megtetszik egy kutya, a leírása alján ott van hol tudsz érdeklődni ill. hol van a kutyus.
14/17 anonim válasza:
Így van itt az összes menhelyről van kutya összegyűjtve:) De ha megmondod melyik városban laksz akkor segítünk melyik a legközelebbi menhely hozzád:)
15/17 A kérdező kommentje:
még soha nem voltam menhelyen nem nagyon tudok róla Budapesten lakom a 11. kerületben
2012. máj. 13. 14:04
16/17 anonim válasza:
itt van összefoglalva az összes pesti menhely,rengeteg választási lehetőséged van!
De nagyon ajánlom figyelmedbe az illatos úti sintértelepet mert ott rengeteg kutya hal meg ártatlanul,szóval ott lehet pont az utolsó napját élő kutyust eltudnád hozni és megmenteni! Majd mindenképp írd meg hogy döntöttél!
17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen .
2012. máj. 13. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!