Nem tudnátok valamilyen tippet adni hogyan vegyem rá a
szüleimet egy golden retriever kutyusra?
Mi az indok, amiért nem akarnak venni?
Nem olcsó mulatság kutyát tartani és nagy felelősség is.
2012. jan. 15. 15:57
2/10 A kérdező kommentje:
Anyagilag nem lenne gond, és már kis korom óta gyűjtöm róla az infókat. Szerintem van elég felelősségem is.menne.
Am, nálam nem volt ilyen gond, úgyhogy nem tudok bizots tapasztalatokat mondani, de,ha nagy a kertetek szükség van egy örzővédőre :) szerintem ez be kell váljon :) a szomszédom is úgy győzte meg a szüleit,hogy egyszer ellopták a szánkót és akkor vették rá magukat,hogy keel ide egy kutya :) vagy volt már olyan is,hogy ez egyik barátnőmnek sem engedték,hogy kutyát tartson és megetszett neki egy kutyus a menhelyen(kölyök) és hazavitte, akkor a szülei már anyira megsajnálták a csöpséget,hogy megengedték,hogy maradjon :) ha ez sem segít akkor vidd a szüleidet egy kenelbe és mutazsd meg enki a kölyköket, ha az nem puhítja meg őket akkor nem tudom,hogy mi segítene :)
2012. jan. 16. 19:08
mondjuk szerintem attól is tartanak,hogy majd megunod és majd ők kell foglakozzanak a kutyákkal, győzd meg őket,hogy te igenis szeretni fogod és nem kell a szüleid foglakozzanak vele, mert te megteszed majd helyettük :)
2012. jan. 16. 19:09
arra vedd rá a szüleid,hogy ne goldent hanem olyan fajtát vegyetek ami nincs túl tenyésztve!!!!! a mai állomány botrány a goldennél,NEM AJÁNLOM..(ez csak az igazság:))
2012. jan. 18. 16:36
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válszokat. Szerintetek akkor milyen fajta lenne jó?
én előbb eljárnék egy kutyaiskolába, ahol megismerkedhetsz egy csomó fajta kutyával, és a szüleid is látják, hogy komolyan érdekelnek a kutyák és teszel is érte, nem csak ígérgetsz, mint egy kamasz... Akinek nem inge ne vegye magára!
2012. jan. 30. 21:54
[link]
Goldent csak ebből a kennelből vegyél! Nekem goldim van, és elég hamar sikerült rávennem a szüleimet.
Első lépés: mutass róla képeket.
Második lépés: készíts listát, hogy hogyan gondoznád a kutyust (naponta séta, te eteted, naponta fésülés, havonta fürdetés..stb.)
Harmadik lépés: Nézz ki egy éppen eladó kiskutyát és vedd fel a kapcsolatot a kennellel.
Negyedik lépés: Bociszem. Más nem működik. Hisztit kerüld, attól olyan éretlennek tűnnél.
Sok sikert! :)
2012. febr. 12. 21:17
szaporítótól ne vegyél goldent az a link..... kidobtak 3 shining goldos kutyát..jó "tenyésztő" kedves kérdező,írj üzit és elmondom az egészet hogy volt.. ez a tenyésztő CSAK PÉNZRE MEGY.. 200.000 ft ért adja el..mindenhova elutazik abból a pénzből..hihetetlenül sokan panaszkodtak rá,hogy milyen rossz.meg hát..
írj üzit és elmondom :) !!!
2012. febr. 21. 15:51
mellesleg... a shining gold-os nő az szaporító.
2012. febr. 22. 10:39
Kapcsolódó kérdések: