Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyát szeretnék de nemtudom...

Mogul kérdése:

Kutyát szeretnék de nemtudom milyet. Családi kutya kéne és ne keljen fésülni. Valaki javasolni valamilyen kutyát?

Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 12:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Minden kutyát kell fésülni a kopasz kutyákon kívűl. Vagy a vedlés miatt, vagy ha hipoallergén a szőre, akkor azért mert sok gondozást igényel a nem hulló szőre. Sőt, a nemhulló kutyák szőre nem csak fésülést, hanem kozmetikázást is igényel, mert egész életükben nő a szőrük. A vedlőknek pedig nem csak a vedlési időszakban hullik a szőrék, hanem a mindennapokban is, csak akkor nem olyan durván.
2012. máj. 13. 12:21
 2/17 anonim ***** válasza:

hát ez nagyon tömör:))

kistestű/közepes/nagytestű?

Mekkora mozgásigény?

Mennyit tudnátok vele foglalkozni?

Kerti vagy benti kutya,esetleg vegyes?

Milyen természetű legyen?

2012. máj. 13. 12:21
 3/17 anonim válasza:

a rövid szőrű magyar vizslát ajánlanám mert kedves, szerethető, jól tanítható, szeret fürdeni, mozgásigényes és keveset ugat :)

szerintem ez a legideálisabb kutya amit vehetnél a gyerekek nagyon szeretik és ő is elviseli ha nyúzzák őt (mármint a kutyát)

ősszel nekem is lesz :D

2012. máj. 13. 12:22
 4/17 anonim ***** válasza:
És elég nagy gond, ha ez a legfontosabb kritérium. Remélem a következő nem az lesz, hogy sétáltatni se kelljen... :/
2012. máj. 13. 12:22
 5/17 A kérdező kommentje:
ugy értem amit nem naponta kell.kinti kutyáról lenne szó hát max 2 órát tudnám sétáltatni közép vagy nagytestű kutyára gondoltam és családira mert van 1 négyéves hugom és hogy lehessen vele játszani lehetőleg könnyen betanítható legyen.
2012. máj. 13. 12:25
 6/17 A kérdező kommentje:
most is van kutyám igaz h ő elég rövidszőrű őt is fésülöm sétáltatni 2-4 óráig tudnám.bocs a hülye megfogalmazásért.
2012. máj. 13. 12:26
 7/17 anonim ***** válasza:

akkor én nem kölyköt ajánlok,hanem menhelyen nézzetek körül,most rengetek kutya van a sok nem kívánt szaporulat miatt sajnos.

Azért mondom mert csak kertbe egy kölyök kutyát nem ajánlok semmiképp..Nekem is eszembe jutott a vizsla de ők is annyira embercentrikusak hogy nem bírnák kertbe..

Bemész menhelyre elmondod az igényeidet hidd el lesz sok kutya. itt egy példa már kiválasztottam neked a feltételeid:

[link]

2012. máj. 13. 12:29
 8/17 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek hogy segített.
2012. máj. 13. 12:30
 9/17 anonim ***** válasza:
én a nèmetjuhász kutyàt ajánlanàm nekem az van és nem nagyo visszük sétálni fésülni meg nyáron 1héten 1szer télen meg nem is fésüljük
2012. máj. 13. 12:36
 10/17 anonim ***** válasza:

angol bulldog

tesód is játszhat vele,fésülni sem kell.

és kevés a mozgásigénye.

2012. máj. 13. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!