Miért utál a kutyám? Eddig nem volt semmi baja sem.
Úgy 3 napja a kutya remeg, reszket ha meglát. Eddig semmi baja nem volt. Nem bántom, gyakran szeretgetem. Heti egyszer megyünk sétálni, de nagy kertünk van, ott van egész nap, biztosan nincs mozgáshiánya. Úgy 5 perce a barátommal kinn labdáztunk az udvaron, persze a kutyával. A labdát nekem nem hozza vissza, rám sem hederít. Ha a labdát én dobom el, utána sem megy, a barátomnak persze vissza viszi a labdát, a kezébe adja, majd büszkén hátrébb lép kettőt, várja hogy újra eldobja. Amúgy egy 1,5 éves német törpe spitz. Fiú. Volt már előtte kutyám. Nemrég halt meg. Míg élt, ő akkor került hozzánk. Nem értem hogy neki mi baja velem. A jutalomfalatot amit imád, tőlem nem fogadja el. Meg ugyan nem ugat, de mikor hazajövök sem üdvözöl, mint eddig.
Nem hinném hogy rossz gazdi lennék, mert az előző kutyám úgy kaptam meg hogy valaki máshoz volt hűséges. Alig 2 év alatt elértem hogy elfogadjon. 13 évesen halt meg szegény, de soha nem fordult ilyen elő. Valami ötlet hogy mi történhetett vele? Nagyon zavar ez a helyzet hogy utál a kutyám.
Köszi előre is a válaszokat.
#9 Nyugodtan, csak ne itt.
#10 Nem vagyok cigány. Ha az lennék eddig is utált volna. Ő sem szereti őket amúgy. A szagom sok minden miatt nem változhat. De sem terhes, sem cukros nem vagyok. Más tisztálkodószert sem használok, mosópor is ugyanaz. Ha engem utál a szagom miatt akkor a házban mindenkit utálna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!