Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van 1 6 hónapos kutyám 3hónapj...

Van 1 6 hónapos kutyám 3hónapjajárunk más kutyákkal sétálni eddig semmi nem volt de most elkezdte őket harapdálni meg hágó mozdulatokat tesz 2 kutya hagyta is ez dominancia?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ne engedd neki.
2012. ápr. 20. 15:58
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Igen, dominancia. Vagyis azt jelenti, hogy valamit nagyon elcsesztél a nevelésében. Ha ezt meglátod nagyon szigorúan büntesd meg, mert ezzel azt mutatja ki, hogy az egész társaságban ő a főnök, beleértve téged is.
2012. ápr. 20. 15:59
 3/7 A kérdező kommentje:
velem nem csinálja
2012. ápr. 20. 16:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"...mert ezzel azt mutatja ki, hogy az egész társaságban ő a főnök, beleértve téged is."

Ez azért így nem egészen igaz. A dominanciát más kutyákkal akkor is érvényesíteni próbálja egy kutya, ha tisztában van vele, hogy a gazda a falkavezér.

2012. ápr. 20. 16:06
 5/7 anonim ***** válasza:
De ha kellően nagy a távolság a gazda és a kutyája között, akkor a hágó mozdulatokkal nem próbálkozik más kutyákon sem.
2012. ápr. 20. 16:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Azon gondolkozok, hogy én hagynám e... talán, egy bizonyos pontig, ami még egyáltalán nem közelít az agresszió, vagy morgás, esetleg verekedés felé.

De lehet, hogy leparancsolnám a másikról...nem tudom, mert így, hogy téged tisztel, így nem olyan nagy gond, viszont az se jó, ha erősödik benne a domináns magatartásforma.

Na jó, átgondoltam, nem hagynám:)

2012. ápr. 20. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Én lehajítanám a saját kutyámról, ha valamelyik ezt csinálná vele. Na jó, lemorogja ő magáról nélkülem is, de ha kicsit megadóbb kutyám lenne, akkor én bevédeném őt.
2012. ápr. 20. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!