Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit szeretsz a kutyádban?

Mit szeretsz a kutyádban?

Figyelt kérdés

Számodra ő a legszebb/legtökéletesebb kutyus?

Aki akar, rakhat fel képet is a kutyusáról!

Enyém már nem kölyök kutya de még mindig imádom :D

2012. máj. 6. 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Számomra a kutyám a leggyönyörűbb kutyus*-*♥ és persze a legtökéletesebb is igaz h keverék az életem de nagyon de nagyon szeretem és szerintem sokkal szebb, okasabb mint minden kutya*-*♥ ezt a kiskutyát 7 hetes korában kaptam meg ma már 9 hónapos*-*♥ de IMÁDOM^^ amúgy itt egy kép: [link]
2012. máj. 6. 15:55
 2/3 anonim ***** válasza:

jópofa :)

az enyém is keverék. Szeretem, hogy egyenes, jóindulatú, nem szokott "rosszalkodni" jó jelzőkutya, ugatja az idegeneket,

szeret a lábamhoz simulni, szereti a simogatást.

lesi, hogy mit kérek tőle, vár a lábosa mellettm amig nem mondjuk, hogy ehet,

a labdáját csak jutalomfalatért adja oda - ezt még nevelni kéne

hol bent van, hol kint, kaparászik, amikor be akar jönni, és akkor is kapar, ha csak azt mondja: "Én most már lefekszem kint, neked is jó éjszakát."

2012. máj. 6. 22:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Enyém is keverék :D

Első, nagyon cuki a kutyád! :))) Az enyémnek is olyan forma mint a tiéd :) Csak a négy tappancsán fehér "csizmácskák" vannak!

2012. máj. 7. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!