Mit szeretsz a kutyádban?
első vagyok
azt kihagytam hogy mikor alszanak az egyik a puli hason fekve mind a 2 hátsó lábát hátra nyújtja holkol és közben kint van a nyelva akkor olyan édes!
Mikor reggel fölkelünk, szólok neki, de még annyira álmos, hogy épp csak rámnéz, és csóválja a farka hegyét:D
Meg még kb. 500 féle dolgot, de most nem sorolnám fel.
Nagyon sokminden szeretek benne. Úgy, ahogy van, az egész lényét szeretem. :-)
De vannak aranyos kis szokásai, amik kifejezetten szórakoztatnak, megmosolyogtatnak. Például mikor alszik, kilóg a nyelve és ettől annyira kis "fogyatékos" feje lesz, nagyom aranyos, ilyenkor nem bírom ki és felébresztem megtutujgatni. :D
De azt is bírom, ahogy adagolom neki reggel és este a tápot (műanyag tárolódobozban van) a zörgésre mindíg elforgatja a fejét nagy csodálkozva, pedig már egy éve minden nap kétszer hallja ezt a zörgést, mégis mindíg meglepődik rajta. :D Nagyon aranyos ez is.
És mikor kiadom az "Ugat" parancsot, soha nem megy neki elsőre, először mindíg horkant, röfög párat és fröccsen néha egy kis takony mindenfele, az is nagyon aranyos. :D
Azt is szeretem, hogy egyszer séta közben a kertben elejtettem egy jutalomfalatot, ikor mellettem jött, azóta mindíg szorosan mellettem jön, hátha potyog neki jutalomfalat, véletlenül megtanítottam láb mellett sétálni, annyira okos kiskutya. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!