Mi az, amit nem szeretsz a kutyákban?
Nem kérek vitatkozást, hogy így van, nem így van, nyilván lesznek meghökkentő válaszok is, meg nem máshoz szeretném hasonlítani, csak érdekel ki mit gondol.
Én nem szeretem a kutyák szagát, nem szeretem, hogy annyira ugatnak mikor csak megyek az utcán és nem is foglalkozok a kertjükkel, és nem szeretem, hogy mindent lepisilnek, mert jelölnek.
Ettől még jó fej állatok, de nekem ezek miatt nem a kedvenceim.
én is szeretem a kutyákat, de nagyon sok fajtánál van, hogy könnyezik a szemük, és az olyan büdös, mikor pirosas foltot hagy. :S
meg vannak ugatósabb fajták, nem lehet tőlük pihenni.
Nem szeretem ha egy kutya makacs, barátságos minden idegennel mintha ő dolgozta volna ki érte a lelkét, nem a gazdája, nem szeretem ha nem a gazda középpont számára. :) Ezekből egy bizonyos típusú kutyákra lehet gondolni. De van olyan kutya ami teljesen megfel az igényeimnek, olyanom van! És minden kutyát imádok, a fenti tulajdonságok csak nekem nem kellenek, ha másé a kutya akkor semmi bajom vele. A legcsodálatosabb állat a földön, a farkasokkal és a macskákkal együtt.
Tudom, hogy ezt nem kérdezted, de pl nekem elég nagy szőrű kutyám van, és NINCS szaga. Csak megfelelően kell tartani, etetni. A jelölgetés meg ösztön, nem tehet róla. Az ugatásról le lehet nevelni. Jó tudom arról sem tehetnek a kutyák amiket én nem szeretek bennük, de attól még imádok minden kutyát csak a felsorolt tulajdonságokkal rendelkezők nem kellenének sajátnak.
Én imádom a kutyákat, nagyon.
Két dolog van amit nem szeretek bennük, bár egyik sem jellemző az összes fajátra :
1. egyes kutyák összenyálaznak mindent XD ,egy roti vagy egy kuvasz elég durva tud lenni nyáladzás szempontjából.
2. a bulldogok és mopszok hörgős-szörtyögős légzése elég idegesítő (ráadásul a kutyának sem jó, hogy ilyen rövid és turcsi az orra)
De ettől még szeretem a kutyákat úgy összességében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!