Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi az, amit nem szeretsz a...

Mi az, amit nem szeretsz a kutyákban?

Figyelt kérdés

Nem kérek vitatkozást, hogy így van, nem így van, nyilván lesznek meghökkentő válaszok is, meg nem máshoz szeretném hasonlítani, csak érdekel ki mit gondol.

Én nem szeretem a kutyák szagát, nem szeretem, hogy annyira ugatnak mikor csak megyek az utcán és nem is foglalkozok a kertjükkel, és nem szeretem, hogy mindent lepisilnek, mert jelölnek.

Ettől még jó fej állatok, de nekem ezek miatt nem a kedvenceim.

2010. jan. 11. 22:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Imádom őket, nekem kettő van jelenleg. Amit nem szeretek: anyuci elkényeztetett kutyuliját, aki erőszakosan, agresszívan hőbörögve lép fel, csak mert soha nem volt nevele.:o/ De ez sem a kutyát minősíti, hanem a gazdi állattartó kultúrálatlanságát.
2010. jan. 12. 12:17
 12/12 anonim ***** válasza:
69%

Azokat a kutyákat nem szeretem csak amelyek agresszívek, egyáltalán nem barátkoznak, mindenért ugatnak,még akkor is kunyerálnak amikor tele a hasuk, és olyan sunyin méregetik az embert mintha megakarnának harapni!

Az ilyen kutyák főként azok amelyeket nem nevelték meg kellőképp!

Alapjában véve az összes kutya tündéri a maga keverék, vagy büdös, nyáladzó és szörcsögő módján!:)

2010. jan. 12. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!