Melyek azok a kutya fajták amiket NEM szeretsz?
Azt már sokan feltették hogy melyiket szereted, itt az ellenkezője ez a kérdés :)
Az enyém(amit nem szeretek): a pláza cicák táska 'kutyái' (cicái)
Nem tudok ilyen fajtát mondani. Az antiszociális kutyákat nem szeretem, ők java részt a kisebb kutyák, akikkel nem foglalkozik a gazdája nevelés gyanánt. Ezek ált. csivava, yorki stb.
De alapból megadom mindegyiknek az esélyt arra, hogy jó fej legyen :D
Az már más kérdés, hogy saját részre nálam a kutya térd magasságnál kezdődik :)
A "plázacicák" kutyái nem egy fajta.
Egy pulit vagy egy labradort is ellehet iszonyatosan kényeztetni.
Szerintem az igazi kutyabarátnál nincs olyan hogy egy fajtát "nem" szeret, max olyan hogy én ilyen fajtát nem tartanék mert nem illik az életritmusomhoz, személyiségemhez, vagy ami fizikailag nem fog meg különösebben.
Így én pl. nem tartanék pulit, angol bulldogot, komondort, shar peit, rottweilert, vizslát, foxit, mopszot, beaglet, labradort, palotapincsit...
De még ezeket sem mondom biztosra hisz bármelyikben rejtőzhet egy olyan szemelyiség ami levesz a lábamról.
Tudom hogy ne, fajta a : pláza cicák táska 'kutyái'
de ezzel általánosságban a csivavát meg a yorkit meg ilyeneket értettem, nekem tacsi mixem van na ha azt mondom neki hogy ül és maradsz elsétálok 1 km-ert és fütyülök neki akkor azonal rohan ón de addig ot ül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!