Melyek azok a kutya fajták amiket NEM szeretsz?
Azt már sokan feltették hogy melyiket szereted, itt az ellenkezője ez a kérdés :)
Az enyém(amit nem szeretek): a pláza cicák táska 'kutyái' (cicái)
nekem sincs olyan, akit ne tudnék megszeretni, de a nyáladzós turcsiorrokkal nem találom a közös hangot...:D
amúgy nekem van közép-ázsiaim is, meg 6 kilós keverékem is.
SOHA nem tudtam megérteni, mit lehet szeretni egy kistestű kutyában, amíg Mogyoróval nem hozott össze a sors.
Hát ez a kutya egy tünemény!:D
Mondjuk kutyaként is bánok vele, nem egy elkényeztetett idegzsába...
Már-már azon aggódom, hogy kölyök létére olyan kis koravén, ha kutyaoviba megyünk, akkor is ül a lábamnál és a parancsomat lesi.
De ha egyszer az a parancs, hogy Mogyikaaa játééék!...:D akkor az nem akar neki leesni...
De ha apportról van szó, akkor mint valami kung-fu tűzgolyó...:D
Ha Ül, akkor úgy vágja a kis s.ggét a földhöz, hogy csak úgy füstöl.:D
Imádom!:D
Na szóval ha menhelyről turcsit kéne hazahozni, egy pillanatig sem gondolkodnék, de alapjáraton nem választanék ilyen fajtát.
De ha találkozom ilyen kutyákkal, akkor azért jópofák...
Olyan röhejesek...:D
Csivavával, mint fajtával semmi gondom.
gazdával, aki nem képes megnevelni a kutyát - na azzal van gondom. Legyen szó bármilyen fajtáról.
Meg azokat utálom, akik csak ordibálva tudnak parancsolgatni a kutyájuknak... Aztán még megdicsérni is elfelejtik...
Az ilyen gazdákhoz lenne pár keresetlen szavam, de sajnos nincs sok közöm hozzá, hogy mit csinál a kutyájával...
Németjuhász. Idáig 3x támadott ez a fajta az enyémre, aki mind három esetben a lábam mellett jött fegyelmezetten.
Nem azt mondom, hogy nem szeretem a fajtát, egyszerűen görcsbe rándul a gyomrom, ha egy németjuhászt látok, és inkább kikerülöm őket. Pedig én aztán minden kutyához oda engedem a kutyámat, már csak azért is, hogy a szocializációja a lehető legtökéletesebb legyen.
Tudom, hogy a németjuhász nagyon népszerű fajta, nyilván okos, és jól tanítható, de én azt tapasztaltam, hogy hamisak.
én minden fajtát szeretek csak van amelyiket kevésbé vagy inkább nem tartanám...
ilyen a csivava,yorki ,palota pincsi,tacskó
én nagy kutya pártis vagyok de mivel panelba lakok és nagyon szerettem volna egy kutyát és egy vizslát nem akartam kínozni azzal hogy panelba tartom így kistestű kutyára esett a választás egy bichon frise-re nagyon imádom könnyen tanul és nagyon okos, én nem kényeztetem el még ruhája sincsen,és napi szinten tanítok neki trükköket :)
de most már van egy havanese-ünk is..
de kistestű fajtából csak a havanese és a bichon frise jöhet szóba..
Alapban nincs olyan fajta, amit nem szeretnék. Nekem kuvaszok és pulik vannak, úgyhogy nálam ezek a favoritok, és hozzám azok passzolnak leginkább.
Mondanám én is a csivavát, meg a yorkit, amiért kis táskákban hordozgatják őket, de itt valójában NEM A KUTYA A HIBÁS! Szegénykék elég nagy undort ébresztenek az emberekben, és ezt nem is csodálom, hiszen a buta gazdi teljesen elkutyátlanítja őket. Felöltöztetik őket, drága ékszereket vásárolnak nekik, kutyakozmetikushoz viszik őket, sőt, akad még olyan, aki a bundáját is pinkre festeti. Na itt már komoly gondok vannak a gazdival. A kutya legyen kutya! Figyelembe kell venni az igényeit, gondoskodni róla, törődni vele, szeretni, foglalkozni.
minden kutyafajtát szeretek!
azt a kutyát nem szeretem ami el van kényeztetve pl:egyes csivavák,yorkik stb.
én csak akkor válaszolok, ha nem pontoztok le :D:D:D
mért pontozzátok le azt, aki másmilyen kutyát szeret?
nincsen joga hozzá?
na jó, elmondom én is!
én az elkényeztetett, antiszociális, önfejű ,magát falkavezérnek tudó, gazdáját leszaró, más kutyájának ártó ebeket utálom.
külsőre mind1, hogy kicsi-e vagy nagy, volt egy sztaffom, most meg egy yorkim. végülis terrier-terrier :D:D:D
ma:17:55
igazad van, zöld pacsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!