Milyen MÉREGTŐL halhatott meg a kutya?
Nem kell félre érteni!Nem akarok megmérgezni egy kutyát se!
Csak az enyémet 3 napja mérgezték meg!
De mi lehetett az amitől egyből meghalt és házilag is előkészíthető?
FONTOS!!
Fagyálló nekem is megfordult a fejembe :) köszii
második válaszoló:a kérdésem mi öli meg a kutyát könnyen
ami házilag is elő készíthető :S
Habzott a kutyám szája és mérgezés volt az Állat orvos mondta de nem nyugszom míg nem tudom mitől és ki tette és milyen okból mikor a kutyámat mindenki ismeri mert mindig csavarog és hazajött és már akkor rosszul nézett ki :S
valószínű az utcán mérgezték meg??
Mert nem volt megkötve nem bírja a láncot
nem volt bezárva nem bírta a bezártságot! egy stafi -ról van szó! kimászott a 2 méteres kerítésen :S
3. válaszoló!
Stafi és 3 éves egészséges törzskönyvezett rendszeresen féregtelenített oltott!
Húúúú, de jó gazdi lehetsz.... Remélem, többet nem lesz kutyád. Hagytad, hogy csavarogjon, minderre az a magyarázat, hogy nem hagyta, hogy megkössék (állatkínzó vagy, amiért ezt akartad vele tenni) és még csodálkozol, hogy elpusztult.
Ha meg azt mondják, hogy fagyálló, még vigyorogsz is, hogy erre te is gondoltál. Hát gratulálok, ez aztán a gyász.
köszi a válaszokat :)
Még azt szeretném megtudni hogy mi a fagyálló receptje?
annyira idegesít hogy szegény egy légynek nem ártana és megmérgezték nagyon kedves kutyus volt :'(
hiányzik és meg ígértem neki mikor eltemettük hogy megkeresem aki megölte :""(
Na ez már kezd gyanús lenni. Ha ennyire érdekel a dolog boncoltasd fel a kutyát.
De már érdekesen sokat érdeklődsz mindenféle házi mérgek és "receptek" után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!