Milyen MÉREGTŐL halhatott meg a kutya?
Nem kell félre érteni!Nem akarok megmérgezni egy kutyát se!
Csak az enyémet 3 napja mérgezték meg!
De mi lehetett az amitől egyből meghalt és házilag is előkészíthető?
FONTOS!!
oké. a törvény szerint akkor sem járkálhat szabadon a kutya az utcán, ha egy 3 lábú vak fogatlan tacskó.
ne értsetek félre, nekem is 4 kutyám van, de rohadt ideges lennék, ha egész nap csatangolnának... elütheti az autó, megverheti egy rosszindulatú ember, befoghatja a sintér...
nem beszélve arról, hogy megkergethetik a postást, a nénit a szatyorral, a kisgyereket az iskolatáskával,...
más kérdés, hogy szerintem is túlzás, hogy falun nincs futtató, és a kutyáimat így elvileg csak pórázon sétáltathatom, de az, hogy gazdátlanul kóboroljanak a környéken, számomra elfogadhatatlan, felfoghatatlan, iszonyú nagy hanyagság a gazda részéről.
Meg is lett az eredménye.
Teljesen mindegy, hogy harci kutya, vagy nem. itt pont Rohadtul nem erről van szó.
Nincs lelki ismeretem!
Van egy válaszoló azaz kettő ők megértenek hogy min megyek keresztül!
Higgyétek el megbántam!
De ma hoztuk el a kiskutyát stafi keverék!
És kutya suliba fog járni és pórázra fogom szoktatni ő lesz a leg okosabb kutya!
nagyon hiányzik a régi de nem tudom már mit tenni!
Van egy új kutyám ....!
"mi lehetett az amitől egyből meghalt és házilag is előkészíthető?"
honnan tudod hogy házilag készült? mi van ha patkányméreg volt?
nagyon érdekes a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!