Lehet olyan, hogy egy nőstény kutya "ráizgul" egy macskára?
Van egy kutyám, meg egy 5-6 hónapos cicám. Sosem bántja a cicát, együtt alszanak stb.
De ma azt láttam, hogy odament a kutya a cicához, először megszagolgatta a fejét, aztán meg tiszta izgatott lett, furán tartotta magát, és mintha kereste volna a megfelelő pózt...
Szerintem ez nagyon gáz :) A kutyám felizgul a kiscicára? De ráadásul a kutyám nőstény meg a macska is, meg hát... MACSKA... könyörgök :)
Meg amúgy is, ha hím lenne, megérteném, mert azoknál van olyan, hogy mindennel izélnének, de nősténynél?!
Kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek.
Micsoda perverz, pedofil kutyám van?! :)
hm. ez érdekes, ezt nem tudtam.
de én azt hittem, hogy csak a hím kutyák szoktak rámászni a nőstényre, mert hát nekik van meg hozzá a "szerszámuk", a nőstény az csak passzív, nem? de lehet, hogy hülyeségeket beszélek, nem értek a kutyák párzásához.
csak azért volt nekem fura, hogy miért akarja "megmászni" a cicát, amikor nem is kan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!