Két kölyköt tényleg felelőtlenség vállalni?
Nemrég, néhány hete került hozzám egy berni pásztor, fiúcska a drága, pont ma fél éves a drága.
De!! Néhány napja-hete lefialt a szomszéd néni tacsija. Tündériek a drágák, egyszerűen beleszerettem az egyik csajsziba! De komolyan!
Attól tartok, hogy ha nem veszem magamhoz, akkor.... :( A másik 3 picinek már megvan a gazdijelölt. Jó helyre fognak kerülni, nekik én kerestem gazdit. De ha a kis szerelmemnek nem találok (márpedig őt nem akarják) akkor.... Mielőtt "beszólnátok", el van öregedve a falu, a legfiatalabb lakója én vagyok a 34 évemmel, utánam jön a boltos a 43 évével, de ő nem itt él, aztán tizenév szünet... A szomszéd néni meg közel a 70-hez, vagy már túl is van rajta.
Na szóval szerintetek be merjem vállalni a leányzót? Csak azért kérdezem, mert sok válaszban írjátok, hogy 2 kölyök egyszerre felelőtlenség, meg hatalmas macera...stb.
Természetesen ivartalaníttatnám mindkettőt! És fél éven belül menekülök a faluból (csak azért költöztem ide, mert az örökségem a ház és nem akartam, hogy üresen álljon).
Ha nagyon szeretnéd akkor miért ne?:)
Ha bírsz vele foglalkozni stb... akkor szerintem simán örökbe fogadhatod!:)
Én simán magamhoz venném a tacsit!:)
Nagyon nagy állatbarát vagyok engem nem érdekelne h más mit mond inkább a szívemre hallgatnám és örökbe fogadnám!:)
Sok sikert a 2 kiskutyához!:)
Miért lenne felelőtlenség? Ha van rá időd, energiád pénzed, akkor miért is ne? Nekik is jó, ha van egy kutyatársuk.
Persze 2x annyi munkád lesz, ha 2 kutyát akarsz megnevelni, de ha győzöd, akkor hajrá:)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igazból megerősítettetek a döntésemben. :)
Csináltam egy költségvetést, szorosan bár, de fogom tudni mindkét csöppséget gondozni, etetni... max. lemondom a kábeltv-t, amit akarok, azt a neten is megtudom nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!