Szeretnék még egy kutyát mert?
Fél éve van nálam egy felnőtt kutyus!Tökéletes kutya,nagyon szeretem,teljesen felvette az életritmusunkat!
De annyira érdektelen,egyáltalán nem ragaszkodik!Nem mondanám macska jellemnek mert még egy macska is jobban ragaszkodik!Az előző gazdájához sem nagyon ragaszkodott de hozzám egyáltalán nem!Elfogad falkavezérnek,hallgat rám,jól érzi magát,minden oké!De nekem annyira hiányzik az hogy néha adjon egy puszit vagy valahogy közeledjen!
De semmi sem érdekli,az se ha itthon vagyok,az se ha nem!Az se ha simogatom az se ha nem!
2 simogatás után szerintem bárkivel elmenne ha nem hívnám vissza!Nagyon bánt,vagy hiányzik az amit más kutyáknál látok!Hogy oda van a gazdájáért és láthatóan imádja!Értitek mire gondolok?
Ezért szeretnék egy másik kutyust,de nem biztos hogy ez jó döntés!
Amúgy nagyokat szoktunk sétálni,bökdös ha simit akar,meg örül ha haza jövök,de így ennyi,nekem meg hiányzik hogy néha pofán csókoljon,vagy csak úgy körbe ugráljon mert jaj de jó hogy vagyok neki!
Ti mit javasoltok?
szia.
az apukam kutyaja volt ilyesmi oregkoraba,bar o az apuert rajongott de minket le se tojt.
aztan vettunk egy Torpe Pincher kolykot.o egy kis duracell bomba,le nem lehet vakarni.az elozo kutya is sokkal elevenebb lett,anyaskodik felette,tanitgatja,tisztitja :)
szerintem nincs abban semmi rossz ha egy ilyen kutyara vagysz.
nyugodtan vegyel egy kolykot.es mindenkinek jo lesz :D
Nem egészen értek egyet az utolsóval, hogy megoldás lenne egy olyan kutya beszerzése, aki talán a másik véglet lesz... Ha mégis úgy döntesz, hogy lesz még egy kutyád, akkor szerintem ne a saját szempontjaid legyenek az elsők, hanem ennek a kutyának az érdekeit is vedd figyelembe.
Ő ilyen művészlélek:) És nem hiszem, hogy örülne egy "duracell" kutyának.
És mit csinál olyankor (otthon), ha Te leguggolsz, kitárod a két karod, és csilingelő hangon magadhoz hívod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!