Kutyakiállításra lehet ivartalanított kutyát vinni?
Husky kan kutyusról lenne szó, és amint eléri az egy évet, ivartalanítani szeretném, csak nem tudom hogy így is lehet-e kiállításra vinni..:/
Még valami, mennyi idős kortól lehet kiállításra kutyust vinni?
Előre is köszi!
Vinni viheted de nem állíthatod ki csak MKSZ-es kiállításon. Oda viszont viheted.
3 hónaposan már lehet kutyát kiállítani Bébi osztályban.
MKSZeken, Tájjellegűkön szokott hobby osztály lenni, oda biztosan mehet.
Egyébként tiltja valami, hogy MEOE kiállításra ivartalanított szukával menjen az ember? Oké, hogy a kannak kellenek a golyói, de jó esetben a szukán nem látszik az ivartalanítás, tehát nem tűnne ki a mezőnyből. Van ez ellen szabályozás?
Hát, ha közelebbről megnézi a szuka kutyát, akkor lehet hogy észre veszi rajta, hogy ivartalanítva van. (Lehet hogy a szőre máshogy van nőve, vagy egy kicsit ducibb a kutya, pont annyira, hogy feltűnő legyen. Lehet hogy most elég nagy hülyeséget írtam, szóval bocsi!) Mindent kiszúrnak ilyen téren.. :/
És amúgy miért nem lehet ivartalanított kutyát vinni mindenféle kiállításra? Ezt sosem értettem..:(
en sem nagyon ertem.
De a tk-s kiallitasu kutakat akik tobb helyen is jol szerepeltek,nyertek azokat tovabb tenyesztik mivel ok megfelelnek a standardnak
ne köszönj semmit.
ha jó ltudom a meoe megszűnt május 15.-e óta,az sem biztos hogy lesznek még kiállítások,remélem
Miért, mi a baj a kiállításokkal? Sejtem mit fogsz mondani, csak kíváncsi vagyok hogy jól sejtem-e.
Mielőtt el kezdesz mindenféle gorombaságot írni Nekem, előtte elmondom, hogy az én kutyáimnak sosem volt rossz sorsa semmi nem volt tőlük megvonva versenyek miatt. Remélem érted hogy mire gondolok. (:
A MEOE nem szűnt meg máj. 15 óta, mivel még ápr. 30 van.
Nem megszüntetni akarják, hiszen civil szervezet, hanem csak azt tiltani és büntetni, amiért egyáltalán alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!