Kutyakiállításra lehet ivartalanított kutyát vinni?
Husky kan kutyusról lenne szó, és amint eléri az egy évet, ivartalanítani szeretném, csak nem tudom hogy így is lehet-e kiállításra vinni..:/
Még valami, mennyi idős kortól lehet kiállításra kutyust vinni?
Előre is köszi!
Rendben, értem. Köszönöm az utolsó 2 válaszolónak. :)
Ment a zöld.
Amúgy mielőtt bele ölsz egy csomó pénzt a kiállításokra való nevezésekbe meg utazásba esetleg szállásra, kérdezd meg a kutyusod tenyésztőjét hogy szerinte van e értelme, mert nyilván azért Ő jobban ismeri a fajtát mint te, ez most nem sértés! :)
Ettől függetlenül elviheted kiállításra.
A hormonos injekciókról én nem sok jót hallottam eddig, szukáknál pl gennyes méhgyulladást okozhat stb....Szóval mielőtt beadatnád azért járd körbe a dolgot, és kérdezd meg az állatorvost, hogy szerinte is van e értelme. A mi állatorvosunk tuti hogy lebeszélne róla.
Persze, a tenyésztő 100%-ig jobban ismeri ezt a fajtát, nekem ez lesz az első ilyen fajta kutyám. Nagyon sokat kérdeztem már tőle, és mindig új és új dolgokat tudok meg a fajtáról. Utána is olvastam, milyen gondozásra van szüksége stb., de azért aki ezzel foglalkozik több éve, évtizede, az csak jobban tudja mit igényel ez a kutya...
Hát, akkor majd elmegyek a dokihoz, megkérdezem hogy mit javasol, mert nem szeretném ha idő előtt valami baja, betegsége lenne.
Köszönöm a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!