Mennyi idős kortól jó elvinni a kutyát párzásra?
Milyen fajta, és melyik kennelből vetted?
Meg van határozva, hogy hány éves kortól lehet vinni tenyészszemlére, és az egészségügyi szűréseit is meg kell csináltatni. Ez nagyjából olyan 2 és fél-3 éves kora körül lesz.
Ha valamelyik feltétel nem adott, akkor felejtsd el.
De ha jól sejtem fogalmad sincs semmiről, ami a tenyésztést illeti. A kutyát nem viszik "párzásra" és nem a fedeztetik a kanokat.
Következő hónapba lesz 1 éves:) Nem tudom hol vették, kaptam akkori barátomtól.
Amúgy törpe spicc.
És nem úgy szeretném fedeztetni hogy annak valami nagy céljai legyenek, egész egyszerűen csak hogy legyen lánnyal,úgy tudom hogy egézség ügyileg kell nekik néha.
Már a lány kutyus megvan, csak nem tudom mennyi idős kortól lenne jó.
1.semmit nem tudsz a kutyakrol
2. A Biologiarol sem
3. Egeszsegugyileg az ivartalanitas lenne neki a legjobb
valszeg egy szaporitott kutyad van, tehat nem fajtatiszta. De ha szaporitani akarsz, hajra, nincs eleg szenvedo kutya ebben a ku.rva orszagban meg amugy is biztos kapsz erte penzt azerrt csinalod. Minek az ilyennek kutya, istenem
"úgy tudom hogy egézség ügyileg kell nekik néha"
Rosszul tudod.
Biztos az a baj hogy azt akarom hogy a kutyának jó legyen:||
Nem nem kapok érte pénzt, nem az érdekel-.-"" Hanem hogy neki jó legyen..
Ismerősöméknél a kutya nem volt elvíve soha fedeztetni, és össze gyülemlett benne az egész, és beggyuladt a kutya golyója meg kellett műtettni, ezt nála nem akarom..
De amúgy nem ez volt a kérdés! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!