Mennyi idős kortól jó elvinni a kutyát párzásra?
Na ők igazi kis csivik. Tk-sak, kiállításra járó,tenyészszemlés szülőktől. Remélem látod a különbséget és megérted, hogy mért szabad csak tk-s, tenyészszemlés kutyust tenyészteni.
Ez már egy régebbi kép róla, már ennyire nem olyan. Ilyen volt neki amikor meg kaptam, törölgetem is neki sűrűn.
Ott még csak 5 hónapos volt.
Nem tudom, nekem a csivaván nem tűnik semmi se "másnak" most ahogy így nagyobb szerintem úgy néz ki ahogy ki kell néznie :D De nemvagyok se tenyésztő se semmi, szóval igy teljesen tisztába hogy most mekkora kell hogy legyen az orra stb. Ránézésre ugyan olyannak látom mint a többit. De igazából nem is zavar ha mondjuk kiderül hogy nem fajta tiszta bármelyik is ( bár amikor vittem őket orvoshoz azt mondta, persze így ránézésre) így szeretem őket ahogy vannak:)
nagyon szép kutyusok vannak a képen:)
Szerintem élőbe ő is ilyen volt picinek, bár lehet azért látom így mert az enyim.
ahogy szokták mondani ( Minden 'anyának' a saját gyereke a legszebb) :D
Én csak elmesélnék egy történetet...
Hozzám került egy kan kutyus ideiglenesbe. Elvittük ivartalanítani, és néhány napra rá, még dolgoztak a hormonok, rámászott az egyik szukára. Le akarta valószínű dominálni ezzel, mert a szuka is ivartalan volt. A lényeg, valahogyan sikerült neki az akció, de kint maradt a nemiszerve. Eddig ivartalan kutyáim voltak, így sohasem láttam ilyet. Szerencsétlen csak állt, reszketett, és csorgott a nyála. Kétségbeesetten telefonálgattam, hogy mi legyen, mit csináljak. Vagy egy órát szenvedett, mire visszahúzódott neki. Gondolom baromi élvezetes volt számára a szex. Gondolom nem láttál még össze ragadt kutyákat. Nyüszítenek, sírnak, baromi fájdalmas nekik, és ami az én kutyámmal történt az sem egyedi. És akkor még ott a sor betegség, amit elkaphatnak. Ezen gondolkozz el, és ha igazán jót akarsz a kutyusodnak, akkor ivartalanítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!