Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idős kortól jó elvinni...

Mennyi idős kortól jó elvinni a kutyát párzásra?

Figyelt kérdés
Fiú kutyám van, fedeztetni szeretném elvinni.

2012. ápr. 29. 19:00
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 A kérdező kommentje:
Csivava csak itt még kicsi nagyon:)
2012. ápr. 29. 23:01
 62/68 anonim ***** válasza:
Ismerek pár embert aki spiccel foglalkozik de azoknak sokkal dúsabb a szőre illetve a szeme állandó gyulladásba lehet ha így néz ki és gondolom állandóan könnyezik. Alapvető dolog, hogy hosszú szőrű kutyusoknál rendszeresen letörlöd kamilla teával vagy bóraxal, hogy eltűnjön a barnaság a szőréről.
2012. ápr. 29. 23:01
 63/68 anonim ***** válasza:
Csivavához képest eszméletlenül hegyes orra van. Semmiképpen nem almafejű.
2012. ápr. 29. 23:02
 64/68 anonim ***** válasza:
83%

[link]

Na ők igazi kis csivik. Tk-sak, kiállításra járó,tenyészszemlés szülőktől. Remélem látod a különbséget és megérted, hogy mért szabad csak tk-s, tenyészszemlés kutyust tenyészteni.

2012. ápr. 29. 23:06
 65/68 A kérdező kommentje:

Ez már egy régebbi kép róla, már ennyire nem olyan. Ilyen volt neki amikor meg kaptam, törölgetem is neki sűrűn.

Ott még csak 5 hónapos volt.

Nem tudom, nekem a csivaván nem tűnik semmi se "másnak" most ahogy így nagyobb szerintem úgy néz ki ahogy ki kell néznie :D De nemvagyok se tenyésztő se semmi, szóval igy teljesen tisztába hogy most mekkora kell hogy legyen az orra stb. Ránézésre ugyan olyannak látom mint a többit. De igazából nem is zavar ha mondjuk kiderül hogy nem fajta tiszta bármelyik is ( bár amikor vittem őket orvoshoz azt mondta, persze így ránézésre) így szeretem őket ahogy vannak:)

2012. ápr. 29. 23:09
 66/68 A kérdező kommentje:

nagyon szép kutyusok vannak a képen:)

Szerintem élőbe ő is ilyen volt picinek, bár lehet azért látom így mert az enyim.

ahogy szokták mondani ( Minden 'anyának' a saját gyereke a legszebb) :D

2012. ápr. 29. 23:11
 67/68 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen ez így van. És szeresd is őket nagyon nagyon. De fogadd meg a többiek tanácsát mert nem beszélnek hülyeséget. Inkább járjatok el kutyasuliba ahol segítenek megoldani ezt az erős dominanciát. Illetve az ivartalanításba is igazuk van. Nagyon kényes fajta a Spicc és nagyok kevés siker van benne. Rengeteg rizikó van. Kérlek szépen gondold át és egy csapásra megoldódna minden gond. 10.000 Ft sincs egy ivartalanítás. És nem kell több párnától megválnod:)
2012. ápr. 29. 23:15
 68/68 anonim ***** válasza:
100%

Én csak elmesélnék egy történetet...

Hozzám került egy kan kutyus ideiglenesbe. Elvittük ivartalanítani, és néhány napra rá, még dolgoztak a hormonok, rámászott az egyik szukára. Le akarta valószínű dominálni ezzel, mert a szuka is ivartalan volt. A lényeg, valahogyan sikerült neki az akció, de kint maradt a nemiszerve. Eddig ivartalan kutyáim voltak, így sohasem láttam ilyet. Szerencsétlen csak állt, reszketett, és csorgott a nyála. Kétségbeesetten telefonálgattam, hogy mi legyen, mit csináljak. Vagy egy órát szenvedett, mire visszahúzódott neki. Gondolom baromi élvezetes volt számára a szex. Gondolom nem láttál még össze ragadt kutyákat. Nyüszítenek, sírnak, baromi fájdalmas nekik, és ami az én kutyámmal történt az sem egyedi. És akkor még ott a sor betegség, amit elkaphatnak. Ezen gondolkozz el, és ha igazán jót akarsz a kutyusodnak, akkor ivartalanítod.

2012. ápr. 30. 09:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!