Az ivartalanított kutya képes a párzásra?
Hány éves vagy?
Tudhatnád, hogy az ember az egyetlen aki magáért az élményért szexel. Az összes állat a fajfenntartásért, és nem azért hogy egy jót dugjon.
ajj mindegy, most gyerek vagy kölyök, én igy írtam most xd
am a hülyéségektől térjetek már el pl... -.-"
am a kutya fejében sme az van, h ott egy szuka, kéne a fajomra gondolni... az is azt gondolja h a vágyai és megdugja és kész. engem az érdekel h ivartalanítás után tudja-e...
szal a kan igen de a szuka már nem? ez tuti?
Nálunk az ivartalanított kutya gyömöszöli az ivartalanított macskákat. Nyilván élvezi, a macskák már kevésbé. :D
Az ivartalanított nőstények is nyilván "tudnak" szexelni, hiszen ivartalanítás nélkül is csak passzív résztvevők.
Nekik ez szimpla fajfenntartás nem élvezet. Ivartalanítás után a szukák nem tüzelnek, így nincs kan aki rájuk másszon. Ha a kan még ivarérés előtt lett ivartalanítva, akkor nagy valószínűséggel nem lesz rá képes, de gondolni sem fog rá, nem megy a tüzelő szukák után, egyszerűen nem érdeklik.
Az embereken kívül egyedül a delfinek szexelnek élvezetből, semelyik más állatfaj, ráadásul ez nemhogy élvezet lenne a kutyáknak, sok esetben fájdalmas is.
"Ha a kan még ivarérés előtt lett ivartalanítva, akkor nagy valószínűséggel nem lesz rá képes, de gondolni sem fog rá, nem megy a tüzelő szukák után, egyszerűen nem érdeklik. "
Ez nem így van, semmi tüzelés nem kell hozzá, mint írtam nálunk az ivartalanított kutya gyömöszöli az ivartalanított macskákat, nyilván nem fajfenntartási célból.
"Ha a kan még ivarérés előtt lett ivartalanítva, akkor nagy valószínűséggel nem lesz rá képes"
Negyedik vagyok. Ez nem igaz, saját tapasztalat. A 10 hónaposan ivartalanított, előtte sosem fedezett kanom kétszer elkapta utána az anyját....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!