Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az ivartalanított kutya képes...

Az ivartalanított kutya képes a párzásra?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy az ivartalanított szuka, többé nem szülhet kiskutyákat. Az ivartalanított kan, meg nem tud már a lánynak gyereket csinálni... De attól még pl. két ivartalanított, ellentétes nemű, tud szexelni?
2012. febr. 11. 19:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
4, 11, válaszadónál a pont! A mi kan kutyánk 9 hónaposan lett ivartalanítva, előtte nem fedezett. 2 nála fiatalabb ivaros szukám van és amikor tüzelnek teljesen beindul rájuk, merevedése is van. Mielőtt valaki írná a ledominálást, kijelentem, hogy csak a szukák tüzelésekor csinálja. Összeragadni még nem láttam őket.
2012. febr. 11. 20:36
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Tudhatnád, hogy az ember az egyetlen aki magáért az élményért szexel."

Tudhatnád, hogy ez nem igaz. Például a delfinek is szexelnek csak az élvezet miatt.

2012. febr. 11. 20:43
 13/20 A kérdező kommentje:

értem, de az most mindegy h élvezi-e vagy sem...

csak azt nem értem, hogy ha a szukának a méhét veszik ki, akkor a vaginanyílás a méhnyakkal kapcsolódik össze... szal hogyan szexelhet a lány, ha azt elkötik [hová lesz a sperma, ott marad, vagy mi?].

2012. febr. 11. 21:14
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
nyilván felszívódik
2012. febr. 11. 21:18
 15/20 anonim ***** válasza:
94%

Nem lesz sehova mert nem lesz olyan kan aki rámásszon tüzelési időszakon kívül. Ha ivartalanítva van akkor nem tüzel. A szukának csak tüzeléskor van hajlama a párosodásra, és a kanok is csak ebben az időszakban érdeklődnek a szukák iránt ilyen téren. Tehát önmagától hiába lenne képes (szerintem nem lenne) az aktusra, az partner híján sose fog bekövetkezni (bocs a kifejezésért, de szerinted egy rendkívül szűk és száraz p*un*ira melyik kan izgulna fel?).

Maximum hasonlót láthatsz, de az csak dominancia, nem közösülés, egy szuka kutya is végezhet párzó mozdulatokat a kanon, ezzel jelezve, hogy ő a főnök. Ugyanezt megteheti egy kan is épp nem tüzelő vagy ivartalanított szukán esetleg másik kanon, attól még nem pároznak.

2012. febr. 11. 21:32
 16/20 anonim ***** válasza:

tegnap 20:36

Az én 10 hónaposan ivartalanított kanom bizony össze is ragadt a szukával, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.....

2012. febr. 12. 09:51
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
20.36 vagyok. Igen hallottam már ilyet is, hogy az ivartalanított kan összeragadt a tüzelő szukával, nem egyedi eset, csak sokan kételkednek. A mi ivartalanított kanunk izgatott, ugrál a szukákra, teljesen meg van bolondulva értük amikor tüzelnek. Érdekes, hogy az egyikért jobban, biztos neki erősebb a tüzelő szaga. Ilyenkor adok a szukáknak Deofill tablettát min. 2 hétig, az csökkenti a szagot és csökken a "bolondéria".
2012. febr. 12. 14:44
 18/20 A kérdező kommentje:

ezt értem. de félreértettétek, mitn mondtam...

nem uvgy értem, h tud-e izgulni a szuka [mert csiklója nyilván van, szal tud...] de az az "elkötött csonk", abban érez egyáltalán valamit, szal ő szexre vágyik egyáltalán???

2012. febr. 12. 14:50
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem vágyik rá, nem is engedné a kannak, hogy rámásszon. A kan kutyák pedig csak tüzelő szukával akarnak párosodni.
2012. febr. 12. 15:44
 20/20 A kérdező kommentje:
az enyié mindedjikre menne xd
2012. febr. 26. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!