Az ivartalanított kutya képes a párzásra?
"Tudhatnád, hogy az ember az egyetlen aki magáért az élményért szexel."
Tudhatnád, hogy ez nem igaz. Például a delfinek is szexelnek csak az élvezet miatt.
értem, de az most mindegy h élvezi-e vagy sem...
csak azt nem értem, hogy ha a szukának a méhét veszik ki, akkor a vaginanyílás a méhnyakkal kapcsolódik össze... szal hogyan szexelhet a lány, ha azt elkötik [hová lesz a sperma, ott marad, vagy mi?].
Nem lesz sehova mert nem lesz olyan kan aki rámásszon tüzelési időszakon kívül. Ha ivartalanítva van akkor nem tüzel. A szukának csak tüzeléskor van hajlama a párosodásra, és a kanok is csak ebben az időszakban érdeklődnek a szukák iránt ilyen téren. Tehát önmagától hiába lenne képes (szerintem nem lenne) az aktusra, az partner híján sose fog bekövetkezni (bocs a kifejezésért, de szerinted egy rendkívül szűk és száraz p*un*ira melyik kan izgulna fel?).
Maximum hasonlót láthatsz, de az csak dominancia, nem közösülés, egy szuka kutya is végezhet párzó mozdulatokat a kanon, ezzel jelezve, hogy ő a főnök. Ugyanezt megteheti egy kan is épp nem tüzelő vagy ivartalanított szukán esetleg másik kanon, attól még nem pároznak.
tegnap 20:36
Az én 10 hónaposan ivartalanított kanom bizony össze is ragadt a szukával, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.....
ezt értem. de félreértettétek, mitn mondtam...
nem uvgy értem, h tud-e izgulni a szuka [mert csiklója nyilván van, szal tud...] de az az "elkötött csonk", abban érez egyáltalán valamit, szal ő szexre vágyik egyáltalán???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!