Mért van mindenki a 80-90 kilos juhászkutyájával megáldva?
Figyelt kérdés
Tegnap haverom mesélte hogy a kaukázusi juhászkutyáját ráengedte egy németjuhász-keverék kutyára és a kauja alulmaradt,és ott vergődött hogy ez nem lehet meg minden.Én meg összevesztem vele hogy nem arra való egy kutya,de a másik 2 hülye haverja egyből engem gyávázot meg hülyézet legszívesebben feljelenteném őket.2012. ápr. 30. 13:26
11/17 A kérdező kommentje:
Kösz
2012. ápr. 30. 14:57
12/17 anonim válasza:
Igazad van, tényleg nem normális aki harcoltatja a kutyáját, az ilyen ember valójában nem is szereti a kutyákat. Gyávának pedig azt lehet nevezni, aki a gyengébbeket bántja, vagyis pontosan őket. Kíváncsi vagyok egy falka káj közé kiengedte volna-e a kauját.
Egyébként egy kaukázusi juhász 40-65 kg. Van rajta egy jó adag optikai tuning a nagy szőre miatt.
13/17 A kérdező kommentje:
Hát aza a kutya mondom minimum 80 kilo megvan szerintem.
2012. ápr. 30. 15:13
14/17 anonim válasza:
Majd ha legközelebb állatorvoshoz viszik állítsák rá a mérlegre akkor. Már én is kíváncsi lettem, mert mindenhol azt írják a kaukázusira, hogy 40-50 kiló, de mivel a kuvasznál is sok a 60 kilós egyed akit ismerek, ezért írtam a 65-öt. Nincs elhízva a kutya?
15/17 A kérdező kommentje:
Hát Lomhának nagyon lomha de azért mert nagy szerintem.Amikor kiengeték a németjuhászra akkor se nagyon bírt mozogni csak össze vissza kapkodta a fejét és kapot vagy 3 harapást a földről alig bírt felálni de én ezt annak vettem hogy nem akart harcolni.Mert szerintem egy németjuhásznak esélye sincsen
2012. ápr. 30. 16:06
16/17 anonim válasza:
ne legyetek barmok,ez tényleg nem helyes,hogy verekedteti a kutyát,nem való ilyen embernek kutya,max egy hörcsög.
egy kau kan tényleg van 80-90 kg ,nem csak a szőre mutat sokat,az is sokat mutat,és tényleg 40-50 kilónak van írva,de higgyétek el hogy kb 80-90 kg egy kaukázusi kan.
sarplaninac (sárhegyi) neki tényleg sokat mutat a szőr és ő tényleg 40-50 kg.
17/17 anonim válasza:
Tisztelt kérdező tisztelt válaszadók.A kaukázusi alapjáraton egy 70 kg kutya,nem igazán van a súlycsoportjához megfelelő kutya max még a dogok,de már azoknak is más a felíptésük.Egy németjuhász VS Kaukázusi viadal,eredménye németjuhász győz.Sokkal kissebb,fürgésbb,jobban bírja a szíve.A kauk nagyon nagyok,lomhák,és ráadásul önfejűek is,ha feldühítik,akkor igen majd szét robban de 5 perc múlva már félre vonul egy két ugatás közepette aludni.Gyorsan kifárad,ezáltal könnyebben legyőzhető,egy másik kutya által.Ha a viadal közben a kau nem harap oda jó helyre,akkor az első 10 perc után a kau elveszett,bármkkora is a termete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!