Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak most? Egy...

Mit csináljak most? Egy idegen kutya van a kertemben!

Figyelt kérdés

Az előbb vittem ki a kutyáimat pisilni, de amikor kiértünk az előkertbe egy ismeretlen kutya kezdett ugatni a hátsó kertből. Valószínűleg bedobták őt, mert bemászni nem hiszem, hogy be tudott volna. Egyből bejöttem a kutyáimmal, mert az idegen nagyon ugat és próbált átjönni az előkertbe. Ahogy láttam viszonylag nagy termetű és nem a legbarátságosabb.

Fogalmam sincs, hogy mit csináljak most vele. Van valami ötletetek?

2012. ápr. 29. 23:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%
Akkor tutujgassa más támadó kutyáját,akiről azt se tudja veszett- e ,vagy támadásra kiképzett -e. Ki kell kergetni ,vagy be kell zárni,ha lehetséges és elvitetni.
2012. ápr. 30. 00:04
 12/20 A kérdező kommentje:
Sikerült kiraknom neki vizet, kaját meg egy fekhelyet is! Még egyszer köszönöm a normális kommenteket.
2012. ápr. 30. 00:05
 13/20 anonim ***** válasza:
56%

még jó hogy nem minden ember olyan mint te .. lehet barát is

az a kutya,a te barátod nem feltétlen kell elkergetni meg hasonlók

2012. ápr. 30. 00:09
 14/20 anonim ***** válasza:
40%
System! Teljesen igazad van! Inkább az ilyen embereket záratnám be, akik slaggal kergetnének egy védtelen állatot!
2012. ápr. 30. 00:16
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem fotózd le, és tedd fel facebookra, kérd meg az embereket, hogy osszák meg, nekem bevált, pár óra alatt rátalálta kutyusára a gazdi :)

Viszont ha kidobták akkor keress meg egy közeli állatvédő szervezetet, bár mindenhol teltház van, talán tudnak segíteni. Helyileg hol laktok?

Gyepmestert, csak végső esetben javaslom, bár néhány városban nagyon jó a gyepi telep, és normális a gyepmester.

2012. ápr. 30. 09:23
 16/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Reggel a kutya gazdája magától jelentkezett, és kiderült, hogy tegnap fogadta örökbe. Azért szökött el tőle, mert megijedt egy hangos zajtól.

2012. ápr. 30. 11:14
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
na ez jó :) még jó hogy kutyabarát vagy és nem engedted ki meg adtál neki vizet meg kajcsit :D szép volt ^^
2012. ápr. 30. 11:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Tényleg szép volt, hogy adtál a kutyusnak vizet, meg kaját, és befogadtad egy éjszakára. Gratula!!!:)

Ha ma éjszaka is átmegy akkor írd meg nekünk!!!

2012. ápr. 30. 14:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Nagyon rendes van.

Még jó, hogy nem zavartad el, mint ahogy valaki írta.

Szegény kutyus nagyon meg lehetett ijedve.

2012. ápr. 30. 14:28
 20/20 anonim ***** válasza:
51%

Ez nagyon jó hír :) Örülök!

Aki meg olyan tanácsokat adott, hogy kergesd el, slagozd le, az szégyelhetné magát, látszik, hogy nincs kutyája...

2012. ápr. 30. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!