Mit csináljak most? Egy idegen kutya van a kertemben!
Az előbb vittem ki a kutyáimat pisilni, de amikor kiértünk az előkertbe egy ismeretlen kutya kezdett ugatni a hátsó kertből. Valószínűleg bedobták őt, mert bemászni nem hiszem, hogy be tudott volna. Egyből bejöttem a kutyáimmal, mert az idegen nagyon ugat és próbált átjönni az előkertbe. Ahogy láttam viszonylag nagy termetű és nem a legbarátságosabb.
Fogalmam sincs, hogy mit csináljak most vele. Van valami ötletetek?
még jó hogy nem minden ember olyan mint te .. lehet barát is
az a kutya,a te barátod nem feltétlen kell elkergetni meg hasonlók
Szerintem fotózd le, és tedd fel facebookra, kérd meg az embereket, hogy osszák meg, nekem bevált, pár óra alatt rátalálta kutyusára a gazdi :)
Viszont ha kidobták akkor keress meg egy közeli állatvédő szervezetet, bár mindenhol teltház van, talán tudnak segíteni. Helyileg hol laktok?
Gyepmestert, csak végső esetben javaslom, bár néhány városban nagyon jó a gyepi telep, és normális a gyepmester.
Sziasztok!
Reggel a kutya gazdája magától jelentkezett, és kiderült, hogy tegnap fogadta örökbe. Azért szökött el tőle, mert megijedt egy hangos zajtól.
Tényleg szép volt, hogy adtál a kutyusnak vizet, meg kaját, és befogadtad egy éjszakára. Gratula!!!:)
Ha ma éjszaka is átmegy akkor írd meg nekünk!!!
Nagyon rendes van.
Még jó, hogy nem zavartad el, mint ahogy valaki írta.
Szegény kutyus nagyon meg lehetett ijedve.
Ez nagyon jó hír :) Örülök!
Aki meg olyan tanácsokat adott, hogy kergesd el, slagozd le, az szégyelhetné magát, látszik, hogy nincs kutyája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!