Mit csinál egy labrador kutya, ha egy idegen ember bemászik a kerítésen, és mit akkor, ha például séta közben egy kevéssé kedves ember belémköt?
farokcsovalva megmutatja hogy a funyiro :) max ennyit tud egy labrador. habar lattam mar orizni is alapban nem erre valo.
enyem ugat a keritesnel de ha mar bejon az a valaki akkor csak farkat csoval.
masodik valaszolo vagyok, meg annyit hozzafuznek, az enyem volt, jart kutyasuliba. semmi :)
jott a kikepzo feloltozve a nemet juhaszok mar teptek a porazt az en kutyam meg csovalta a farkat :)
de ezt szeretem benne, kicsi fiam van es tudom hogy nem fogja megkajalni reggelire.
35F
annyit hozzafuznek hogy nem orzo vedo kutya es nem is lesz. a labradort nalunk vadaszkutyanak hasznaljak foleg. na de. az enyem is agyonnyal mindenkit, de a keritesnel levoket ugatja aki ismeretlen. es hidd el azert egy him labradornak igazan visszatarto ugatasa van, olyan mely oblos :)
masik dolog aki nem ismeri a kutyakat vagy feluletesen, az szepen atmegy az ut masik felere. ugyanis a him labradorom van vagy 45 kilo. es azert az mar tekintelyt parancsolo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!