Golden retriever vagy labrador retriever?
Talán még annyi különbség van, hogy a golden retrivernek vannak zászlói (a szőre zászlós, amit ápolni kell. De nem nagy ápolást igényel, csak rendszeresen fésülni kell, hogy ne csomósodjon össze.
Nehéz döntés, mert mind a két kutyafajta nagyon jó tulajdonságokkal van megáldva. :)
Szia! Nekem labradorom van, gyerekek azt csinálnak vele, amit akarnak, egy mézeskalács az egész kutya :D
Majd megőrül, hogy simogassák, mindenkit csak nyalogat, szoval soha nem támadna még idegent sem. Abszolút megbízható. Sőt, egyszer azt láttam, hogy a 10 éves fiam turkál a kajájában és a kutya meg nyugisan evett a keze mellett, egyet sem mordult volna (mondjuk kapott is volna tőlem az biztos), tehát abszolút megbízható! De, csak tenyésztőtől vegyél, mert aki tk nélkül kínál, annak simán lehet ideggyenge a kutyája, és az meg nem biztonságos!!!!
Nekünk goldink van, és ugyanazt tudom elmondani, mint az utolsó. A két éves kislányom egyszer még lépcsőnek is használta a fekvő kutyát, ő meg még csak rá se nézett.
Amikor mi kerestünk kutyát,mi is eközött a két fajta között gondolkodtunk. Én arra jutottam, hogy a két fajta tulajdonságai közel azonosak-persze az egyéni habitus azért más, de az fajtán belül is változó. Így végül mi küllemre döntöttünk a goldi mellett, de anyósoméknak labijuk van, ő is bírja az unokát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!