Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Golden retriever vagy labrador...

Golden retriever vagy labrador retriever?

Figyelt kérdés
Kisgyerekek mellé keresünk megbízható kutyust. Melyiket válasszuk és miért?
2012. ápr. 18. 23:38
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
mindkettő mozgásigényes kutya, napi 2 óra mozgatásra van szüksége (ezt sokszor elfeleljtik amikor "családi kutyát" keresnek)
2012. ápr. 18. 23:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Mind a 2 fajta nagyon szereti a gyerekeket.Szoval mindegy,hogy melyiket valasztod biztos hogy nem fogod megbanni.Nekem labradorom van.Nagyon szereti a gyerekeket es nagyon jatekos.Az biztos hogy egyik fajta sem bantana a gyerekeket sot meg az idegeneket sem:)).Nagyon kedves kutyak:)Jo kutyazast:)
2012. ápr. 18. 23:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A mozgással nem lenne probléma, futó család vagyunk. :)
2012. ápr. 18. 23:50
 4/9 anonim ***** válasza:
ha amozgatással nincs gond, akkor mindegy. akkor már csak arra figyeljetek,hogy jó helyről vegyétek, sok az idegbeteg golden és a totál beszari labi a szaporítottak között
2012. ápr. 18. 23:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Talán még annyi különbség van, hogy a golden retrivernek vannak zászlói (a szőre zászlós, amit ápolni kell. De nem nagy ápolást igényel, csak rendszeresen fésülni kell, hogy ne csomósodjon össze.

Nehéz döntés, mert mind a két kutyafajta nagyon jó tulajdonságokkal van megáldva. :)

2012. ápr. 19. 08:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a labradorok egy kicsit "testesebbek" Ha futós család vagytok, akkor én a goldit jobban el tudom képzelni Nektek:)
2012. ápr. 19. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem labradorom van, gyerekek azt csinálnak vele, amit akarnak, egy mézeskalács az egész kutya :D

Majd megőrül, hogy simogassák, mindenkit csak nyalogat, szoval soha nem támadna még idegent sem. Abszolút megbízható. Sőt, egyszer azt láttam, hogy a 10 éves fiam turkál a kajájában és a kutya meg nyugisan evett a keze mellett, egyet sem mordult volna (mondjuk kapott is volna tőlem az biztos), tehát abszolút megbízható! De, csak tenyésztőtől vegyél, mert aki tk nélkül kínál, annak simán lehet ideggyenge a kutyája, és az meg nem biztonságos!!!!

2012. ápr. 19. 10:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekünk goldink van, és ugyanazt tudom elmondani, mint az utolsó. A két éves kislányom egyszer még lépcsőnek is használta a fekvő kutyát, ő meg még csak rá se nézett.

Amikor mi kerestünk kutyát,mi is eközött a két fajta között gondolkodtunk. Én arra jutottam, hogy a két fajta tulajdonságai közel azonosak-persze az egyéni habitus azért más, de az fajtán belül is változó. Így végül mi küllemre döntöttünk a goldi mellett, de anyósoméknak labijuk van, ő is bírja az unokát :)

2012. ápr. 19. 11:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a rövid szőrűeket szereted labrador, ha a hosszút goldi :) Mind a kettő gyerekszerető, kezesbárány. A különbség szerintem csak a kinézetükben van.
2012. ápr. 19. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!