Mit csináljak most? Egy idegen kutya van a kertemben!
Az előbb vittem ki a kutyáimat pisilni, de amikor kiértünk az előkertbe egy ismeretlen kutya kezdett ugatni a hátsó kertből. Valószínűleg bedobták őt, mert bemászni nem hiszem, hogy be tudott volna. Egyből bejöttem a kutyáimmal, mert az idegen nagyon ugat és próbált átjönni az előkertbe. Ahogy láttam viszonylag nagy termetű és nem a legbarátságosabb.
Fogalmam sincs, hogy mit csináljak most vele. Van valami ötletetek?
Biztos, hogy nem engedem őt ki az utcára:) A villanynak a fénye addig a részég már nem tud elvilágítani.
Megpróbálok neki akkor egy kis vizet, meg kaját vinni, csak attól félek, hogy átugorja a kerítést, mert nem valami nagy.
Vannak kutyák, akik hatalmasat tudnak ugrani, nem kizárt, hogy magától jött be!
Hozzánk is jött már be egy idegen kutya, mert a kerítés kinti felén valamiről felbírt mászni félig, onnan meg beugrott, és fordítva is van ilyen lehetőség. (Szerencsére a mi kutyánk nem egy nagy világgámenő, még nem jött erre rá...)
Tehát nem kizárt,hogy akárhogy bemászott/ugrott hozzátok, különböző fizikai teljesítményük van az egyes kutyáknak...
Mit csinálj?
Ha nem tudod megállapítani, hogy kié lehet a kutya, és sürgősen elakarod kergetni, akkor kinyitod a bejárati kaputokat, hogy az utca fele távozzon. Ez nem a legjobb megoldás, mert ki lesz téve a kutya annak, hogy elüthetik az utcán, illetve ha harapós, akkor a kutya lesz veszélyes emberekre...
Ha van hozzá kis energiád, akkor a saját kutyádtól elkülönítve tartod az udvaron, és holnap elindulsz megkeresni a gazdát, kiplakátolod, hogy elveszett kutya, hátha ismeri valaki... nem egyszerű ügy...
Más ötletem nincs.
Próbáltam neki vizet vinni, de átjutott az előkertbe és még most sem akar barátkozni, tehát nem igazán tudtam neki kivinni.
Az eddig érkezett normális kommenteket köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!