Ha úgy adnak el nekem kutyát, hogy ivartalanítanom kell, de nem teszem meg, akkor mi van? Hogy derül ki?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 19:39
31/38 anonim válasza:
Na, csak kibújt a szög a zsákból, itt az újabb szaporító jelölt a láthatáron.... Szerencsére külföldön, ahová készülsz, egy kicsit komolyabban szokták venni a dolgokat mint itt, nálunk....
32/38 anonim válasza:
Nem, egy szerződést el kell fogadni... sok igazságtalan szerződés van (ezt pont nem tartom annak)Ha valamit aláírok vagy szavamat adom rá azt illik betartani... ennyi. Nem értem mi ezen olyan bonyolult? Ez a kérdés nem a szaporításról vagy a kutya érdekeiről szól ez egy egyszerű erkölcsi kérdés... ha megígérek valamit be kell e tartanom? neked kell eldönteni a te értékrended szerint mi a helyes...engem úgy neveltek, hogy csak olyat ígérjek amit betartok és szerintem egy embernél ez a helyes mert a társadalom csak a bizalomra épülhet. Ma már senkiben nem lehet megbízni és továbbra is fenntartom, hogy ez az ország azért tart itt...
33/38 anonim válasza:
Gondolom azért ajándék, és azért kérték az ivartalanítást, mert tenyésztésre alkalmatlan. Akkor minek mellé szuka...?
34/38 gabrielli válasza:
Csak itt az a bökkenő, hogy a kérdező sem nem írt alá semmiféle szerződést, sem becsületszavát nem adta. Ő ajándékba kapta a kutyát. És nem értek egy valamit: a tenyésztő miért nem ivartalaníttatta saját maga a kutyát, és csak azután adta volna el? És akkor nem lett volna ide feltéve ez a kérdés! Én esetleg válaszolni is próbálok: mert akkor nem tudta volna ennyiért eladni! Inkább elrejtette valahova a szerződésbe, amúgy az emberek egy kutya vásárlásnál lehet hogy el sem olvassák a szerződést.
35/38 A kérdező kommentje:
Felőlem fiú kutya is mehet mellé,nem szaporítani akarom,csak mindig is párosával voltak kutyáink.
És gondoltam azért veszek most ugyanolyan fajtát,mert végre olyanom van,amire mindig is vágytam :)
Mellesleg nem tudom milyen ár egy hobby kutyáért,de 110 ezer volt.
2012. ápr. 29. 21:53
36/38 anonim válasza:
a mi fajtánkban ennyiért hobbyra se kapsz... de azt hittem ajándék volt
37/38 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2911116-menny..
Szerintem beszélgess vele...mindketten olyan okosak vagytok, mint egy marék mák.
38/38 A kérdező kommentje:
Ajándék volt:)Nem én fizettem érte..
Én a te helyedben nem becsülném le mások agyát,nagy gyakoris harcos:)
2012. ápr. 30. 01:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!