Ha úgy adnak el nekem kutyát, hogy ivartalanítanom kell, de nem teszem meg, akkor mi van? Hogy derül ki?
Ha Neked nem felel meg így, akkor vidd vissza a tenyésztőnek. Nyilván készült róla szerződést, és amit Te csinálsz, az szerződésszegésnek minősül. Akkor is, ha kimész külföldre.
Beszélj a tenyésztővel, ha neked nem felelnek meg a feltételek, akkor add vissza, és vegyél úgy kutyát, hogy nincs ivartalanítási kötelezettség.
Helló, AJÁNDÉKBA kaptam,én nem írtam alá igazából semmit,sőt kutyát sem kértem.
De mivel ez a búcsú ajándékom így kaptam egy gyönyörű kutyut. Imádom:) De nem akarom ivartalanítani,oda ahova megyek,lesz egy nagyobb kertem és szeretnék mellé venni egy lány kutyát is...
Szóval nem lenne lekötözött férfi a sztriptíz bárban:D
Érdekelne,hogy te miért gondolod,hogy nem értek hozzá?
Én mondtam,hogy nekem már voltak ezelőtt is kutyáim:)
"és szeretnék mellé venni egy lány kutyát is..."
Na, pont ezért adták ivartalanítási kötelezettséggel...
Amúgy a tenyésztőt kérdezted már, hogy miért akarja ivartalaníttatni? (Lehet, olyan problémája van ami kizárja a tenyésztésből... És a színhiba a legkevesebb, lehet félheréjű, vagy foghibás, vagy nem kívánt alomból, vagy epilepszia gyanús valamelyik felmenője, stb... Ezek talán sohasem fogják befolyásolni az életminőségét, de hivatalosan kizárják a tenyésztésből, hiszen vagy betegséget vagy genetikai rendellenességet örökíthet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!