Kutyarablás! Mit kaphatnak?
Üdv! Kb. 3hónapja tűnt el a 7éves kutyám. 3-4napig keresgéltem, kérdezgettem a környékbelieket, hogy esetleg nem látták-e valamerre, persze senki nem látta...
Ma hazaértem suliból és anyám meséli, hogy beszélgetett a szomszéddal és épp erre biciklizett egy régi munkatársa, aki kérdezte, hogy hol van a régi kutyánk?! anyám ugye elmondta, hogy mit merre... Erre mondja a faszi, hogy ő tudja holvan, a másik utcában látta kb 2napja...
Na most akkor kérdezem én, hogy rontsak be és vonjam őket kérdőre (persze a válasz nyilván nem az lenne, hogy ők vitték el...) vagy esetleg figyeljem az udvarukat és ha látom akkor rendőrség és feljelentés? Ti mit tennétek?
A válaszokat előre is köszönöm!
Apropó, a kutya süket volt és soha nem hagyta el az udvart még zárt kapu mellett sem, ezért kizárt, hogy kisétált volna...!
Nem vádaskodnék első körben, hanem odamennék és elhoznám a kutyámat. Majd megköszönném, hogy gondozták.
Ha nekiállnak akadékoskodni, akkor jönnének a további lépések, de nem az lenne az első.
Ez nem rablás, hanem lopás.
Ha 2 éve nálad van és még oltási könyve sincs, akkor jobban jár, ha ott hagyod ahol van ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!