A kutyák kaphatnak olyan rohamot, ami rángatózással jár?
Ma délután átjött az udvarunkra egy macska. A labradorom odaszaladt hozzá, a macska elkezdett fújni és karmolni, de a kutya nem tántorított, csak lökdöste a mancsával, nem harapta meg.
Aztán a macskát elzavartam, de a kutyám... Elkezdett remegni, nyáladzott, elbotlott minden lépésnél, hátsó lábaival úgy rúgott mint a lovak.
Aztán sikerült megnyugtatnom, most rendben van.
Szerintetek mi volt ez? Ennyire izgalomba jött a macska "támadása" miatt, hogy rohamot kapott?
Már 2 éves és eddig soha nem történt vele ilyen.
Ez a macska miatt történt vele?
Én kinyírom azt a dögöt....
Hát ez nem lehet igaz.
Ebben az évben is meg tavaly is már kemény tízezer forintokat hagytam ott az állatorvosnál.
Minek vettem én meg ezt a kutyát... Csak a bajom van vele.
Csak tudjátok mit nem értek? Hogy azok a korcs kutyák, amik a cigányok után járnak az utcán, amik oltótűt sem láttak és a koszban fetrengenek. Na azoknak miért nincs baja?
Ilyen az, mikor valaki szaporítótól vesz divatkutyát.
A szülőknek se szűrés, se tudatos tenyésztés, a gazda meg fizeti az állatorvosnak a sarcot.
A macska nem okozója az epilepsziás rohamnak. Ő csak az egyik kiváltó ok. Idővel mindenképpen előjött volna kisebb-nagyobb izgalom hatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!